Kurs

Har du kontroll på krav til renhet for dine maskiner og ditt utstyr? Det kan lønne seg med et filterkurs.

Kurs i Lekang filtersystem

Er du ny bruker eller har behov for opplæring hjelper vi med kurs. Ofte kommer selger ut og hjelper til med kundetilpasset opplæring. Du kan også få en gjennomgang via Skype, eller komme til vårt kontor i Hølen.
Jo bedre du kjenner systemet jo bedre kan du serve dine egne kunder, eller få en enklere hverdag hvis du jobber med vedlikehold på mange maskiner.

Kontaktperson: Kundeservice, telefon 64 98 20 00, kundeservice@lekangfilter.no

Kurs i dieselmotorfiltrering

Vi fordyper oss i de ulike filtersystemene og hvilken skade forurensninger gjør på disse. Vi går gjennom filtrering av systemene for luftinntak, kjølevæske, smøreolje, brennstoff, transmisjon og hydraulikk.

Målet er at du skal få tilstrekkelig kunnskap til å kunne benytte ES (Extended Service) system på egen maskinpark. Da kan du øke serviceintervallene på filter og kjølevæsker, som igjen vil øke levetiden på selve motoren. Hvis du jobber med videresalg, vil kurset gi deg verdifulle kunnskaper som du kan bruke i kundesituasjoner.

Kontaktperson: Hamidreza Afrassiabi, mob 97 99 73 57, haf@lekangfilter.no

Kurs i oljerenhet i hydraulikksystemer

På dette kurset ser vi nærmere på årsaker til kontaminering og identifiserer ulike forurensninger i oljer. Målet etter avsluttet kurs er at du skal ha en større forståelse for den høye oljerenheten som kreves i dagens hydraulikk- og oljesystemer. Du vil kunne avgjøre hvilken ISO-renhetsklasse som kreves, beregne størrelse på filterhus og avgjøre finhet på filterelementer ihht. NS 2084 (BFPA / P5).

Målgruppen er operatører, driftspersonale, vedlikeholdspersonale og konsulenter.

Meld deg på neste kurs 9.10.2018

Kontaktperson: Hamidreza Afrassiabi, mob 97 99 73 57, haf@lekangfilter.no

Fleetschool online kurs – når det passer deg, helt gratis

Cummins Filtration er en ledende produsent av kvalitetsfilter, med Fleetguard som varemerke og høy kompetanse innen filtrering. Til deg som jobber med filter tilbyr de gratis online filterkurs på engelsk på fleetschool.com.

Opplæringen har korte moduler  med basis kunnskaper om diselmotorfiltrering som du kan lese om igjen. Du avslutter med en liten test, som du også kan utføre flere ganger. Prinsippet er at det skal være enkelt og litt gøy å lære om filter. Etter hver seksjon kan du printe ut et kursbevis. Kursbeviset kan du også bruke som dokumentasjon i jobbsøk sammenheng.