Spin-on dieselfilter – med og uten vannutskiller – filterelement innsatser for brennstoff


På nye HPCR (High Pressure Common Rail) motorer med høyt trykk er toleransene små på grunn av strenge utslippskrav. Både vann og partikler gjør stor skade på dieselinjektorer som igjen reduserer motorens effektivitet.  Innblanding av biodiesel er også en kilde til økt bakterievekst.

Fleetguard brennstoffilter

Fleetguard filter har markedets beste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfilter og ES (Extended Service) brennstoffilter. De gir bedre beskyttelse av dieselinnsprøytningssystemet, lengre serviceintervaller og økt levetid på motoren. Fleetguard ES brennstoffilter har Stratapore media. Den nyeste generasjonen dieselfilter fra Fleetguard har det unike NanoNet media , og er det eneste filteret som reduserer vesentlig gjennomstrømning av små partikler på grunn av motorvibrasjon.

MANN brennstoffilter

MANN FILTER er kjent for høy kvalitet. Filterkvaliteten på MANN brennstoffilter til ettermarkedet har samme originale kvalitet som MANN brennstoffilter til originalprodusenter i bilbransjen.


3 steg rundt dieselfiltrering, som beskytter maskinen din og sparer deg for tusenvis av kroner
  • Steg 0 – Fyllestasjonen
    Allerede på fyllestasjonen bør du tenke ekstra filtrering. Med et vannabsorberende filter på dieseltanken reduseres mengden vann (kondens) og partikler før det når tanken på maskinen.
  • Steg 1 – Diesel forfilter på maskinen
    Mange nye maskiner kommer uten diesel forfilter. Dieselfilteret montert på motoren alene klarer ikke å ta unna alt av vann og partikler. Et ekstra forfilter fanger opp både vann og partikler og beskytter dermed dieselinjektorene. Finnes i flere kapasiteter og varianter, f.eks med varmer. Det koster ca 100 000 kr å bytte alle dieselinjektorene, så her er det penger å spare!
  • Steg 2 – Diesel finfilter på motoren
    Har du problemer med uren diesel eller maskinen går for fullt i tøffe omgivelser, anbefaler vi oppgraderte brennstoffilter med Stratapore eller NanoNet media.

Demofilm med hvordan du bør bytte et dieselfilter

Bensinfilter til fritidsbåter

Filterhus for brennstoff

Filtertralle for vedlikehold av brennstoff (diesel)

Logg inn for bestilling i dag eller søk om å bli kunde.