Filterelementer innsatser indre og ytre, til luftfilterhus og luftfilter systemer

 

En moderne 16 liters dieselmotor med elektronisk innsprøytning og intercooler trenger over 40 000 liter luft pr. minutt. I tøffe miljøer med høy støvkonsentrasjon stilles det strenge krav til et luftfilter. En dieselmotor slites ut av 250 gram smuss i form av faste forurensninger. Originalt er luftfiltersystemet som regel dimensjonert for normale driftsforhold. Ved behov for hyppigere filterskift anbefales det å gjøre endringer for å unngå økt motorslitasje.

Våre selgere har mange års erfaring med ombygging og tilpasninger av luftfiltersystemer, og kan hjelpe deg med å finne optimale løsninger. Det er mange som velger å rengjøre luftfilteret ved å blåse trykkluft gjennom filteret. Denne metoden ødelegger filteret. En indikator er en bedre løsning, da indikatoren viser rødt når filteret er tett og må byttes.

Vi leverer filterelementer, engangs filterhus, forsykloner, indikatorer og tilhørende deler som slanger og adaptere for mobile applikasjoner med kjente varemerker som Fleetguard og MANN FILTER.

Fleetguard luftfilter

Fleetguard luftfilter har markedets beste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfilter og ES (Extended Service) luftfilter med større urenhetskapasitet. Det gir bedre beskyttelse av motorkomponenter, lengre serviceintervaller og økt levetid på motoren. Den nyeste generasjonen luftfilterelementer fra Fleetguard heter NanoForce, pga innblanding av mikroskopiske nanofiber som øker effektiviteten og levetiden ytterligere.

MANN luftfilter

MANN FILTER er kjent for høy kvalitet. Filterkvaliteten på MANN luftfilter til ettermarkedet har samme originale kvalitet som MANN luftfilter til originalprodusenter i bilbransjen.

Demofilm med hvordan du bør bytte et luftfilter

Forsykloner og komplette luftfilterhus

Logg inn for bestilling i dag eller søk om å bli kunde.