Spin-on oljefilter og filterelement innsatser for olje

Slitasjen i en dieselmotor er direkte relatert til hvor ren motoroljen er. For å unngå at små slitasjepartikler i oljen skader komponenter i motoren, bør du bruke rett filter til rett maskin og overholde serviceintervaller.

For at et oljefilter skal fungere optimalt, må de ulike egenskapene minimum være i henhold til motorprodusentens krav. Filteret skal ikke ha intern lekkasje, det må tåle fullt oljetrykk uten å kollapse og ikke minst ha stor nok urenhetskapasitet. Har du maskiner som går i krevende miljøer, er det ofte behov for bedre filter. Da får du sikker drift og en forbedret levetid. Våre medarbeidere har lang erfaring med å gi slike råd.

Ulike former for oljefiltrering:

  • fullstrømsfiltrering
  • sidestrømsfiltrering (by-pass)
  • en kombinasjon av fullstrømsfiltrering og sidestrømsfiltrering
  • sentrifugering.
Fleetguard oljefilter

Fleetguard filter har markedets beste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfilter og ES (Extended Service) oljefilter, som er mer effektive og har større urenhetskapasitet. Det gir bedre beskyttelse av motorkomponenter, lengre serviceintervaller og økt levetid på motoren. Fleetguard ES oljefilter har Stratapore media. Den nyeste generasjonen oljefilter fra Fleetguard har det unike NanoNet media.

MANN oljefilter

MANN FILTER er kjent for høy kvalitet. Filterkvaliteten på MANN oljefilter til ettermarkedet har samme originale kvalitet som MANN oljefilter til originalprodusenter i bilbransjen

Demofilm med hvordan du bør bytte et oljefilter

Logg inn for bestilling i dag eller søk om å bli kunde.