Filterhus for hydraulikk i singel og duplex versjoner. Trykkfilter, returfilter og tankmonterte filterhus.

 

Det er mye å spare på å ha ren olje. 80 % av driftsstansene i et hydraulikksystem skyldes forurensninger. Hydraulikkoljen er ikke ren selv om oljen er ny. Partikler som havner mellom bevegelige deler lager slitasjeskader, og vann og kondens forringer oljens kvalitet.

Vi har et bredt produktsortiment av komplette filterhus for mobile, industrielle og andre applikasjoner med hydraulikksystemer samt HPU anlegg på fartøy. Valg av filterhus og elementer må tilpasses i forhold til kapasitet, trykk, media(viskositet), temperatur, renhetsklasse med mer.

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer originale hydraulikkfilter av høy kvalitet, av varemerker som Filtration Group (tidligere MAHLE), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri og RMF.

Filterhus for hydraulikk –  Trykkfilter

Utvalget av trykkfilter strekker seg fra et standard filterhus for lavtrykk til robuste filterhus for ekstremt høye trykk som 750-1200 bar. I PI serien (Filtration Group) leverer vi både standard filterhus og DIN normerte filterhus. De fleste filterhusene kan leveres i simplex og duplex versjoner. Har du behov for å skifte filterlementer under drift, anbefaler vi duplex versjonen.

Filterhus for hydraulikk – Returfilter

Tankmonterte filterhus for trykk opp til 10 bar.

Sirkulasjonsfilter for hydraulikk fra RMF – Online og offline

Åndingsfilter (pustefilter) for hydraulikksystemer og girkasser

Filterelementer for hydraulikk

Filtertraller for hydraulikk

Logg inn for bestilling i dag eller søk om å bli kunde.