Lekang Maskin og Filtration Group utvider samarbeidet

Vi har gleden av å informere om at Filtration Group (tidligere MAHLE Industrial Filtration inkl NFV) og Lekang Maskin har utvidet sitt langsiktige partnerskap til også å inkludere separator systemer.

“Ved hjelp av Lekang Maskin sitt utstrakte nettverk i Norge, kan vi styrke våre relasjoner til kunder som har behov for oljeutskillere, rensesystem for brennstoff og lensevannseparatorer. Vi setter pris på Lekangs forpliktelse til å serve kunder i den maritime industrien, kraftverksindustrien, olje & gass industrien og øvrig industri. Sammen ønsker vi å bistå våre kunder i samsvar med vår visjon om å gjøre verden tryggere, sunnere og mer produktiv», sier Malte Röcke, Plant Manager Filtration Group Hamburg.

“Med de innovative og pålitelige separator systemene fra Filtration Group, kan vi nå tilby rederier og skipsverft de beste skreddersydde løsninger innenfor separasjonsteknologi. Vi ser fram til å presentere produktene under Nor-Shipping 2017 “, sier Øystein B. Andreassen, Country Manager Lekang Maskin.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Øystein B. Andreassen, Country Manager Lekang Maskin AS, [email protected], mobil 977 09 441