Med årets julebrev ønsker vi deg en riktig god jul!

Kjære kunde

2018 er i ferd med å ebbe ut, og vi takker deg for året som har gått.

Norsk fastlandsøkonomi er sterk og robust, det bygges mer enn noensinne i Norge og optimismen er tilbake i norsk olje og gass.

Vi har vært gjennom et spennende år i Lekang, med blant annet endring av firmanavn til Lekang Filter, lansering av nye WEB sider, ISO 9001:2015 resertifisering og en intern omorganisering. Egil Lekang gikk ut i en velfortjent pensjon i høst – og vi er alle takknemlige for det Egil har bygget opp gjennom nesten 50 år.

Salgsmessig har vi hatt en positiv utvikling mot de fleste segmenter i år. Spesielt positivt er det at vi har en god vekst mot offshore, med flere forespørseler og bestillinger enn de senere år.

Vi har i løpet av året jobbet mye for å forbedre vår servicegrad og leveringssikkerhet, slik at du som kunde får filter når du trenger det. Vi ser nå positive resultater av dette arbeidet   gjennom målinger vi gjør. På lagerførte varer har vi nå en servicegrad på over 92%, noe som er en betydelig forbedring fra fjoråret – og målet er en ytterligere forbedring. Håper du som kunde opplever det samme.

På messesiden har vi deltatt på Vei og Anlegg og Industri Futurum, i tillegg til flere lokale messer i samarbeid med våre forhandlere.  I 2019 skal vi delta delta på Nor-Shipping, Transport & Logistikk og OTD (Offshore Technology Days). Du er selvfølgelig velkommen til å besøke oss.

Årets julegave går også i år til hjelpeprosjektet Clinica Noruega i Guatemala.

Vi ønsker deg og dine en riktig fin julehøytid, og takker deg for samarbeidet og tilliten i år.

Julehilsen fra alle oss i Lekang Filter