Kabinfilter

AF4608

Kabinfilter og filterhus for kabinventilasjon på store kjøretøy.

Maskinførere er en stor og viktig yrkesgruppe. De tilbringer det meste av sin arbeidsdag i kabinen. Maskinene jobber i omgivelser med stor variasjon i været og med ulik mengde støv og partikler i luften. God luftkvalitet i kabinen sikrer god helse for maskinføreren. For landbruk i Europa gjelder DIN EN 15695 standarden.

Vi anbefaler at du velger et kabinfilter eller panelfilter av høy kvalitet og følger oppsatte serviceintervaller. Vi har lang erfaring med kabinfilter og kan hjelpe med tilpasninger. Vi tilbyr et bredt produktspekter av kabinfilter med kjente varemerker som MANN FILTER og Fleetguard.

Ønsker du et kabinfilter med samme effektivitet som for arbeidsmaske finhet P3 (Effektivitet: 99,95 %, i henhold til EN 143), så tilsvarer dette HEPA H13 (filterklasse for ventilasjonsfilter som også gjelder for kabinfilter).

99300
99300

H4 Lekang filterhus for kabinventilasjon

Filterhuset fra Lekang er et komplett kabinventilasjonsanlegg som gir god ventilasjon og beskytter mot skadelig støv under tung drift. Anlegget har en vifte med tre hastigheter.

Finn din nærmeste forhandler

Last ned produktkatalog med filter til dieselmotorer (rød katalog)