Lekang

Lekang® er Lekang Group sitt eget varemerke på filter av original kvalitet. Seriene med filterelementer for hydraulikk, smøreolje, brennstoff, luft, støv og mobile filtertraller har fått et solid feste i det skandinaviske filtermarkedet.  

Det er trygt å kjøpe Lekang® filter 

Lekang® filter fra Lekang Group har original (OEM) kvalitet.

Filtrene utvikles av verdensledende filterprodusenter som også produserer for kjente maskin- og motormerker. Den største produktkategorien er Lekang® hydraulikkfilter. Vi leverer også serier med Lekang® oljefilter, brennstoffilter, luftfilter, kabinfilter, lufttørkefilter, ventilasjonsfilter, støvfilter, trykkluftfilter og mobile filtertraller.

Lekang® filter distribueres til Lekang Group kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland  via tre store lagre og våre forhandlernettverk.

Det er trygt å kjøpe Lekang® produkter fra Lekang Filter eller en Lekang forhandler i Norge. Produktene er dekket av Lekang Filter Garanti

VIL DU BESTILLE LEKANG® FILTER PRODUKTER?
KONTAKT OSS HER ELLER

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Lekang® hydraulikkfilter med høy effektivitet gir færre filterbytter

Lekang® filterelementer for hydraulikk og smøreolje av høy kvalitet leveres med 3-25 mikron absolutt. Mange kunder velger å bytte ut eksisterende hydraulikkfilter med Lekang® hydraulikkfilter for bedre filtereffektivitet og færre filterbytter.

Filterelementene er utviklet for Lekang Group i tett samarbeid med våre leverandører og i henhold til ISO 16889 Multi-pass testing.

Fordeler med Lekang® hydraulikkfilter:

  • Høy smusskapasitet
  • Filtereffektivitet på minimum 99,5 % (Beta ≥ 200)
  • Høy mekanisk styrke. Tåler pulsasjoner og høy volumstrøm
  • Kjemisk kompatibelt med hydraulikkvæsker, emulsjoner, vann og brennstoff
  • Lavt start trykkfall og lang levetid på filterelementene
  • Færre filterbytter og reduserte driftskostnader

Filterhus og filterelementer for hydraulikk og olje

KONTAKT OSS HER HVIS DU VIL HA HJELP TIL HYDRAULIKKFILTER. VI DIMENSJONERER HYDRAULIKKFILTER I HENHOLD TIL ISO RENHETSKLASSER.

Lekang® mobile filtertraller for vedlikehold av hydraulikk og smøreolje

Lekang Group har utviklet en FM-serie med mobile filtertraller for hydraulikk og smøreolje som har blitt godt mottatt av våre kunder. Filtertrallene i rustfritt stål kan brukes som både pumpe og ren filtrering og fjerner fritt vann og partikler.

FM013-1W har en kapasitet på 13 liter/min. FM027-FRQ-1W har en kapasitet på 27 liter/min og er utstyrt med frekvensomformer. Vannabsorberende filter, partikkelfilter, sugeslange og trykkslange må bestilles separat. 

Det er trygt å kjøpe Lekang® produkter fra Lekang Filter eller en Lekang forhandler i Norge*. Produktene er dekket av Lekang Filter Garanti

Last ned brosjyren med våre mest solgte filtertraller.

KONTAKT OSS FOR ET TILBUD PÅ FILTERTRALLER
LAST NED BROSJYRE PÅ VÅRE MEST SOLGTE FILTERTRALLER

Lekang® filter produktene er en del av LFS – Lekang Filter System

Hjertet av Lekang Group er LFS kundeportal som forenkler hverdagen for våre kunder over hele Skandinavia.

I LFS kan du blant annet søke på filter og maskiner, registrere egen maskinpark og bestille filter i webshop.

Alle Lekang® filter er registrert med tekniske data i LFS. Tusenvis av maskiner for anlegg, marine og industri er registrert i LFS med ett eller flere Lekang® filter i filterpakken.

Se demofilm og les hva kunder i ulike bransjer sier om LFS

Lekang® filter varemerket har sitt navn fra Lekang familien 

Firmaet Lekang Maskin AS (i dag Lekang Filter AS) ble etablert av Lekang familien i Norge i 1970 som forhandler av gravemaskiner. I 1974 startet Egil Lekang import av filter og utvikling av et filtersystem. Varemerket Lekang® ble registrert på 80-tallet for egne serier med høykvalitets filter.

I 1986 ble Filterteknik Sverige AB i Sverige etablert og i 1997 Filterteknik A/S i Danmark. De tre firmaene dannet Lekang Group, og Indutrade AB overtok som eiere i 2010. I dag er også Filterteknik Suomi Oy i Finland og et salgskontor i Tyskland en del av gruppen.

Lekang Group har fellesfunksjoner for blant annet innkjøp, IT og økonomi, og jobber med utvikling av egne produkter og tjenester.