Separ filter

Separ diesel forfilter med vannutskiller sitter på mange tunge kjøretøy og båter. Lekang Filter er hovedimportør og leverer originale Separ filter via forhandlere over hele Norge. Komplette filterhus, filterelementer og filtertralle for rensing av diesel.

Separ filter utvikles og produseres av Willibrord Lösing Filtertechnik i Tyskland. Lekang Filter er hovedimportør i Norge. De robuste forfiltrene sitter originalt på mange dieselaggregater og dieselmotorer innen anlegg, transport, landbruk og marine. Separ filter kan også enkelt ettermonteres for å oppnå en bedre dieselkvalitet.

Separ filter fra Lekang Filter er dekket av Lekang Filter Garanti

Les våre anbefalinger om 3-steg filtrering for å oppnå motorprodusentenes krav til dieselrenhet 12/9/6 iht. ISO 4406

SEPAR LKF – Små enkle diesel forfilter med vannutskiller 

SEPAR LKF filter fjerner partikler og vann fra diesel. Filterhuset i plast har gjennomsiktig bolle for vannavtapping. Filtelementet har to forskjellige filtermedier. Det ytre er et spesielt coalescer media som gir en effektiv vannseparering i det indre vannavvisende media.  

Kapasiteter: 3 og 8 liter/min. Varianter med vannsensor og integrert pumpe. Filteret kan monteres før eller etter pumpa.  
 
Bruksområder: Dieselmotorer/-aggregater innen anlegg, transport og landbruk.  


SEPAR SWK – Robuste diesel forfilter med vannutskiller

SEPAR SWK serien med filter fjerner partikler og vann fra diesel ved hjelp av separasjon. Det robuste filterhuset i metall med bolle for vannavtapping har høy effektivitet og lavt trykkfall. Med duplex versjonen (to filterhus) kan du bytte filter under drift. Du kan også drenere filteret når det går tett og du ikke har et reserveelement tilgjengelig.

SEPAR SWK filter proukter kan også brukes for biodiesel.

Kapasiteter: 5-260 liter/min. Ulike varianter med vannalarm, vannsensor (prober) og vakuum manometer og klassegodkjenninger.  Filteret monteres på sugesiden mellom dagtanken og pumpa.

Bruksområder: Dieselmotorer/-aggregater innen anlegg, transport og landbruk, marine inkludert fritidsbåter. CE merkede fritidsbåter krever varmeskjold (iht ISO 10088), og klassede båter krever metallbolle (Veritas godkjent).

Separ filter med vanutskiller på Goldfish RIB båter

SEPAR LFM – Mobil filtertralle for rensing av diesel – Varenr SWK200040MO

Den mobile filtertrallen fra Separ er perfekt når du skal rense opp i faste og mobile tanker. Den kan også brukes til å fylle fra tank til maskin. Filteret fjerner effektivt både vann og partikler.

Nominell arbeidskapasitet: 40 l/min.

Last ned brosjyrer på Separ SWK 2000 serien og filtertrallen SWK200040MO

Produktside for brennstoffilter

Produktsider for filter til alle filtersystemer på en dieselmotor