Personvernerklæring

Ved å bruke nettstedet til Lekang Filter AS, samtykker du i at vi kan legge informasjonskapsler i nettleseren din.

Hva er informasjonskapsler eller cookies? 
Informasjonskapsler er en standard teknologi som de fleste nettsteder bruker i dag. En informasjonskapsel kan beskrives som en liten tekstfil som blir lagret i nettleserens minne. Dette gir oss muligheten til å gjøre nettsidene bedre for våre besøkende. De mest brukte nettleserne (som Google, Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari og Opera) er satt til å automatisk godta informasjonskapsler, men du kan velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi opplever at mange nettsteder ikke fungerer optimalt hvis du ikke godtar informasjonskapsler. I de fleste nettleserne kan du også slette informasjonskapsler under innstillinger.

Hvilken informasjon samler vi inn?  
Når vi handler med kunder og partnere samler og registrerer vi nødvendig kontakt- og betalingsinformasjon som er en del av et kontraktsforhold når vi kjøper og selger varer. Vi ber om informasjon før vi registrerer data i våre systemer.
For å laste ned online kataloger må du oppgi navn, telefon og e-post. Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samler vi inn navn, tittel, firma og e-post.
Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk, der vi transformerer og lagrer informasjonen som loggfiler på våre servere i en viss periode. Disse opplysningene er for eksempel hvilken nettleser du bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tidspunkt for besøk – og annen nettstedstatistikk som brukes for å forbedre nettstedet vårt. I noen tilfeller blir denne informasjonen også brukt til å tilpasse markedsføringen vår.

Hva bruker vi personlig informasjon til?
Lekang Filter AS bruker personopplysninger for å inngå en avtale med kunder og partnere.
Informasjon relatert til kataloger og nyhetsbrev brukes for å kunne markedsføre produktene og tjenestene våre, sende relevante nyhetsbrev på e-post og for personlig kontakt.
Informasjon om trafikken din på nettstedet vårt brukes til analyser og statistikker i Google analyse verktøy, slik at vi kan forbedre strukturen og trafikken på nettstedet. Personlig informasjon blir kun samlet inn med det formål å kunne gi god service samt kvalitetssikre og forbedre kundeopplevelsen din hos Lekang Filter AS.
Informasjonen som samles inn brukes kun internt, og vil ikke bli gitt videre til en tredjepart og/eller andre personer utenfor Lekang Filter AS. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.