Filtration Group

Innovative filterløsninger for hydraulikk, prosess og støv og luft. Filterelementer av høy kvalitet, komplette filterhus og automatfilter for effektiv drift og enklere vedlikehold.

Filtration Group Industrial (tidligere MAHLE Industrial Filtration) er et av forretningsområdene i Filtration Group. Lekang Filter er hovedimportør av Filtration Group filter til industri, marine, olje og gass i Norge.

VIL DU HA HJELP TIL Å FINNE RIKTIG FILTER FOR HYDRAULIKK, PROSESS ELLER STØV/LUFT?
KONTAKT OSS HER ELLER FINN FORHANDLER

Filtration Group – Filterhus og elementer for hydraulikk- og smøreolje

Filterhus og filterelementer for hydraulikk- og smøreolje av svært høy kvalitet. Både hus og elementer kan også leveres i henhold til DIN standard. De velkjente MAHLE elementene blir nå merket med FG logo. Den siste generasjonen med filterelementer merket med FG PulseShield er svært energieffektive, og er designet spesielt for å tåle trykkpulsasjoner.

Filtration Group – Automatfilter og filterhus for prosess

Filtration Group automatfilter og filterhus for prosess er designet for kontinuerlig drift og produksjonsprosesser, og bidrar til et enklere vedlikehold. De samme produktene ble tidligere produsert av MAHLE AKO.

Filtration Group – Filterlementer for støv og støvfilteranlegg

Filtration Group filterelementer for støv sikrer god luftkvalitet inne i et produksjonslokale eller hindrer at forurensninger ledes ut i omgivelsene. Filtration Group produserer også komplette støvfilteranlegg. De samme produktene ble tidligere produsert av MAHLE Industrial Filtration.

Filtration Group – Filterprodukter innen separasjonsteknologi

Filtration Group produserer også oljeutskillere automatisk renseanlegg for brennstoff og lensevannseparatorer for marine, olje og gass industrien. De samme produktene ble tidligere produsert av MAHLE NFV.

Filtration Group konsern

Filtration Group tilbyr et unikt produktutvalg med avanserte filtreringsløsninger. Filterløsningene er spesielt utviklet for å dekke behovene til en lang rekke bransjer, inkludert bilindustri, klinisk vitenskap, forbruksvarer, medisinsk utstyr, elektronikk, belysning, ingeniørvirksomhet, mat og drikke, industri og telekom.

Visjonen er å gjøre verden tryggere, sunnere og mer produktiv.
Se de ulike forretningsområdene her