Fleetguard filter

Fleetguard filter og kjølevæske av høy kvalitet for dieselmotorer og generatorer av ulike motormerker. Lekang Filter er hovedimportør og selger Fleetguard produkter via forhandlere i hele Norge.  

Avansert design og høy kvalitet på Fleetguard filter og kjølevæske gir optimal motorbeskyttelse. Alle Fleetguard produkter er designet for å matche eller overgå OEM spesifikasjoner og for å sikre at motorer og andre systemer får maksimal levetid. Fleetguard filter er kompatible med Cummins motorer, men også med andre kjente motormerker.  

Fleetguard produkter for dieselmotorer, generatorer og gassmotorer: 

Fleetguard filter passer til alle motormerker – trygt og enkelt 

Siden Fleetguard filter er kompatible med både Cummins motorer og andre store motormerker, og er utviklet for å matche eller overgå OEM-spesifikasjoner, er det trygt og enkelt å bestille Fleetguard filter til hele maskinparken din eller flåter med fartøy.  

Dette betyr at du trygt kan samle alle filterkjøp hos Lekang Filter – selv om maskinparken består av maskiner eller motorer av ulike fabrikater. 

Lekang Filter er hovedimportør og har Norges største lager av Fleetguard filter og kjølevæske til anlegg, transport, landbruk, marine, havbruk, fritidsbåter, kraftproduksjon og industri.  

Fleetguard filter og kjølevæske er dekket av Lekang Filter Garanti

Fleetguard filter og kjølevæsker produseres av Atmus Filtration Technologies, tidligere kjent som Cummins Filtration 

Fleetguard filter og kjølevæsker er utviklet og produsert av Atmus Filtration Technologies, tidligere Cummins Filtration. Atmus Filtration Technologies er en forretningsenhet i Cummins Inc , som også er kjent for design og produksjon av Cummins motorer og generatorer.  

Lekang Filter er hovedimportør av filter og kjølevæske i Norge. 

Fleetguard overgangstabell filter – cross references

Søk på filternummer

Fleetschool online kurs – når det passer deg, helt gratis

Ønsker du å vite mer om Fleetguard filter og kjølevæske?

Kontakt oss her for å vite mer om Fleetguard filter og kjølevæske til din maskinpark eller fartøy.