Oljefilter

LF14000NN

Oljefilter til dieselmotorer. Sentrifugalfilter for smøreolje.

Slitasjen i en dieselmotor er direkte relatert til hvor ren motoroljen er. For å unngå at små slitasjepartikler i oljen skader komponenter i motoren, bør du bruke rett oljefilter til rett maskin og overholde serviceintervaller.

For at et oljefilter skal fungere optimalt, må de ulike egenskapene minimum være i henhold til motorprodusentens krav. Filteret skal ikke ha intern lekkasje, det må tåle fullt oljetrykk uten å kollapse og ikke minst ha stor nok urenhetskapasitet. Har du maskiner som går i krevende miljøer, er det ofte behov for bedre filter. Da får du sikker drift og en forbedret levetid. Våre medarbeidere har lang erfaring med å gi slike råd.

Ulike former for oljefiltrering:

  • Fullstrømsfiltrering
  • Sidestrømsfiltrering (by-pass)
  • En kombinasjon av fullstrømsfiltrering og sidestrømsfiltrering
  • Sentrifugering

Fleetguard filter for lengre serviceintervaller

Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfilter og ES (Extended Service) oljefilter, som er mer effektive og har større urenhetskapasitet. Det gir bedre beskyttelse av motorkomponenter, lengre serviceintervaller og økt levetid på motoren. Fleetguard ES filter har Stratapore media. Den nyeste generasjonen oljefilter fra Fleetguard har det unike NanoNet media.

MANN filter er kjent for høy kvalitet

MANN FILTER er kjent for høy kvalitet. Filterkvaliteten på MANN filter til ettermarkedet har samme originale kvalitet som MANN filter til originalprodusenter i bilbransjen.

MANN+HUMMEL sentrifugalfilter for smøreolje

Vi leverer den kjente FM serien fra MANN+HUMMEL med sentrifugal filterhus for smøreolje. By-pass filteret renser oljen ved å generere en sentrifugalkraft på 2000 ganger gravitasjon.

Finn din nærmeste forhandler

Last ned produktkatalog med filter til dieselmotorer (rød katalog)