Partikkeltellere

Stasjonære partikkeltellere for overvåking av hydraulikkoljer, smøreoljer og diesel. Mobile partikkeltellere for oljeanalyser i flere hydraulikksystemer.

Tilstandsbasert vedlikehold, også kjent som prediktivt vedlikehold, er basert på kontinuerlig overvåking av utstyr og dataanalyse. Formålet med tilstandsbasert vedlikehold er å finne signaler på potensielle feil før de oppstår. Partikkeltellere i systemet måler data i sanntid slik at man kan iverksette tiltak umiddelbart. Alt dette fører også til færre laboratorieanalyser, noe som igjen reduserer kostnader.

Lekang Filter leverer partikkeltellere av høy kvalitet fra RMF/Des-Case, MP Filtri og Argo-Hytos for overvåking av hydraulikkoljer, smøreoljer og diesel. Versjoner for mineraloljer, syntestiske hydraulikkoljer, vannbaserte væsker for offshore og Atex.

Stasjonære partikkeltellere

For et kritisk hydraulikksystem anbefaler vi en partikkelteller for fast installasjon, med eller uten fjernovervåking. Partikkeltellere fra RMF/Des-Case måler partikkelinnhold, fuktighet og temperaturnivåer i hydraulikk- og smøreoljer i sanntid. Versjoner med og uten USB tilkobling.

Mobile partikkeltellere

Har du flere kritiske hydraulikksystemer og tar oljeprøver ofte, anbefaler vi en mobil partikkelteller. Med raske resultatsvar på oljekvalitet kan du gjøre tiltak så tidlig som mulig. Våre mobile partikkeltellere fra MP Filtri og Argo-Hytos for on-site og laboratorier, måler og lagrer data på partikler og fuktighet iht. ISO standarder i sanntid. Våre mobile partikkeltellere er svært brukervennlige. Resultatet kan enten lagres på enheten, eller skrives ut med den innebygde skriveren. LPA partikkelteller fra MP Filtri kan også brukes for analyse av dieselkvalitet.