Filter til lastebiler og busser

I snart 50 år har vi levert filter til busser og lastebiler. Innenfor transportnæring og bilberging har vi kunder som gjør egen service på egne kjøretøy og som ønsker å kjøpe alle filter fra en leverandør. Vi har også kunder som gjør service på busser og togmateriell.

For deg som gjør service på egne kjøretøy har vi flere muligheter. Det er enkelt å bruke våre applikasjonslister med et oppsett på hver modell av de mest populære lastebilene. Alle filter er oppført med bilde, originalnummer og spesifikk informasjon. Alternativt kan vi kartlegge alle filter og lage filterlister i Lekang filtersystem .

Med begge alternativer får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett kjøretøy. Med Lekang filtersystem kan du samle alle innkjøp til en leverandør og handle online.

For deg som driver serviceverksted er Lekang filtersystem et godt verktøy for å søke på filternummer for å finne overganger eller tekniske data. Du kan også lage en filterliste over de mest aktuelle kjøretøyene og få oversikt over hva du bør ha på lager.

Vi gjør det også enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke på alle kjøretøy.

Referanser på filter og kjølevæske til transport

Hovedprodukter

Finn din nærmeste forhandler


Varemerker