Fritidsbåt

Filter til fritidsbåter

Filter og filtersett til fritidsbåter

Vi leverer filter for diesel- og bensinmotorer på alle typer fritidsbåter. Med forhandlere langs hele kysten har vi god tilgjengelighet for båtfolk som skal ha filter. I Norge er vi også stolt leverandør av filter til Redningsselskapet som gjør en viktig jobb med forebyggende arbeid og redningsaksjoner. Vi ønsker også at alle skal ferdes trygt på sjø og vann. Vårt tips er at du skifter filter på båtmotoren hver vår for å unngå motorstopp på sjøen i løpet av sommeren.

VIL DU BESTILLE FILTER TIL BÅTEN?
VI HAR MANGE FORHANDLERE LANGS KYSTEN SOM TILBYR UTSTYR FOR FRTIDSBÅTER.
FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER HER

Separ dieselfilter med vannutskiller

Tette dieselfilter er en av de vanligste årsakene til at motoren stopper. Som en ekstra sikkerhet kan du montere diesel forfilter med vannuskiller fra Separ. Separ filteret monteres mellom tank og fødepumpe. For CE merkede fritidsbåter må glassbollen ha varmeskjold. Filterelementet kan tilbakespyles og renses uten å åpne filteret. Dette er svært viktig hvis filteret tetter seg ute på fjorden og reservefilterelement ikke er tilgjengelig.

Separ filter med vannutskiller på Goldfish Rib båter

Separ filter med vannutskiller på seilbåt

Filter for fritidsbåt motorer

Last ned Kataloger og Brosjyrer

Varemerker

Du har valgt fritidsbåt. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer:

anlegg // transport // landbruk // utleie // marine // havbruk // industri // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass