Havbruk

Filter for havbruk

Filter til fartøy, oppdrettsflåter og produksjonsanlegg

Vår andel filterpakker til havbruksnæringen stiger i takt med utviklingen som har vært innen oppdrettsnæringen. Vi leverer til oppdrettsflåter, brønnbåter, produksjonsanlegg og ulike arbeidsfartøy.

Tette dieselfilter er en av de vanligste årsakene til driftsstans. Som en ekstra sikkerhet kan du montere diesel forfilter fra Separ med vannutskiller. Med en duplex variant kan du bytte filter under drift. Vi har også varianter med vannalarm.

Vi kartlegger filter på fartøy og forflåter og lager maskinlister i vår webapplikasjon LFS. Da får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett maskin. Med LFS kan du samle alle innkjøp til en leverandør og bestille filter i LFS webshop.

VI HJELPER DEG MED FILTER, OG DU KAN SPARE TID MED Å SAMLE INNKJØP AV FILTER TIL FLERE ANLEGG OG BÅTER TIL EN LEVERANDØR.
KONTAKT OSS HER

Filterpakker for dieselmotorer og hydraulikk til Salmar Farming

Last ned Kataloger og Brosjyrer eller vår Håndbok i oljerenhet

Oljerenhet i hydraulikksystemer

Hovedprodukter

Du har valgt havbruk. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer:

anlegg // transport // landbruk // utleie // marine // fritidsbåt // industri // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass

Leverandører