Industri

Filter til landbasert industri

Filter av høy kvalitet for landbasert industri

Vi hjelper deg med filter for dieselmotor, hydraulikk, prosess, trykkluft og HVAC til mobilt og fastmontert utstyr innen landbasert industri.

Norsk industri blir stadig mer automatisert. I tråd med Industri 4.0 er det i dag prediktivt vedlikehold som gjelder for effektiv produksjon. Vi tilbyr filter av høy kvalitet og korrekte filtreringsløsninger som tillater produksjonen å kjøre i henhold til planen, samtidig som vedlikeholdskostnadene holdes nede.

Vår håndbok i oljerenhet gir deg tips og råd til hva som påvirker oljerenhet i et hydrasulikksystem og hvordan du kan oppnå riktig ISO krav. Vi leverer bærekraftige filterløsninger som offline sirkulasjonsfilter og filtertraller for hydraulikkolje og utstyr for tilstandsovervåking. 

Gjennom flere tiår har vi levert filter til en rekke industribedrifter innen metalforedling, gruvedrift, bergverk, raffinerier, treforedling, næringsmiddel, kraftproduksjon, marine teknologi og havbruk. Vi har derfor solid erfaring og kompetanse innenfor området for å finne den rette løsningen for din bransje. Vi samarbeider tett med ledende filterprodusenter i Europa og kan gjøre unike kundetilpasninger med hensyn til kapasiteter, materialer og branding.

ØNSKER DU HJELP TIL Å FINNE RIKTIG FILTER ELLER SE PÅ MULIHETEN TIL Å SAMLE INNKJØP AV FILTER TIL EN HOVEDLEVERANDØR? KONTAKT OSS HER

LFS kundeportal for filtersøk, ditt totale filterbehov og innkjøp av industrifilter

Vi kartlegger filter på alle kjøretøy og stasjonære maskiner og lager maskinlister i LFS kundeportal og webshop. Da får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett maskin. Med LFS kan du samle alle innkjøp til en leverandør og bestille filter i LFS webshop.

Produkter til mobilt og fastmontert utstyr innen industri

Last ned Kataloger og Brosjyrer eller vår Håndbok i oljerenhet

Oljerenhet hydraulikksystemer iht ISO krav

Filterkurs tilpasset ulike nivåer av kunnskap

Hvorfor velge Lekang Filter som leverandør av filter for industrielle applikasjoner?

  • Totalleverandør av filter til marine 
  • Norges største filterlager  
  • Servicegrad over 90 % på levering av lagervarer  
  • Lekang Filter Garanti  
  • Teknisk support
  • Dokumentasjoner og sertifikater iht til kravspesifikasjoner
  • Trygt og enkelt å være kunde   

Referanser

Revac sparer tid og ressurser med færre filterleverandører

Automatfilter renser kloakkfett i produksjonen av Veas-jord

Strainer og automatfilter til Solen og jorden fontenen i Oslo

Varemerker

Du har valgt industri. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer: 

anlegg // transport // landbruk // utleie // marine // havbruk // fritidsbåt // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass