Industri

Filter til landbasert industri

Filter av høy kvalitet for landbasert industri

Norsk industri blir stadig mer automatisert. I tråd med Industri 4.0 er det i dag prediktivt vedlikehold som gjelder for effektiv produksjon. Vi tilbyr filter av høy kvalitet og korrekte filtreringsløsninger som tillater produksjonen å kjøre i henhold til planen, samtidig som vedlikeholdskostnadene holdes nede.

Vi leverer også utstyr for overvåking av olje i hydraulikksystemer og mobile partikkeltellere med raske prøvesvar.

Gjennom flere tiår har vi levert filter til en rekke industribedrifter innen metalforedling, gruvedrift, bergverk, raffinerier, treforedling, næringsmiddel, kraftproduksjon, marine teknologi og havbruk. Vi har derfor solid erfaring og kompetanse innenfor området for å finne den rette løsningen for din bransje. Vi samarbeider tett med ledende filterprodusenter i Europa og kan gjøre unike kundetilpasninger med hensyn til kapasiteter, materialer og branding.

Vi kartlegger filter på alle kjøretøy og stasjonære maskiner og lager maskinlister i vår web applikasjon LFS. Da får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett maskin. Med LFS kan du samle alle innkjøp til en leverandør og bestille filter i LFS webshop.

ØNSKER DU Å BESTILLE FILTER ELLER SJEKKE OM DET ER MULIG Å REDUSERE ANTALL FILTERLEVERANDØRER FOR Å SPARE TID?
KONTAKT OSS HER

Revac sparer tid og ressurser med færre filterleverandører

Last ned Kataloger og Brosjyrer eller vår Håndbok i oljerenhet

Relaterte artikler:
Oljerenhet – Kilder til forurensning i hydraulikksystemer
Oljerenhet – Typer av forurensninger i hydraulikksystemer
Oljerenhet – Oljeprøver og krav til renhet i hydraulikksystemer

Hovedprodukter innen industri

Du har valgt industri. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer: 
 
anlegg // transport // landbruk // utleie // marine // havbruk // fritidsbåt // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass 

Leverandører