Marine

Filter til marine applikasjoner

Filter og filterløsninger for marine applikasjoner

Gjennom mange tiår har vi forsynt trofaste rederikunder med filterpakker til alle typer fartøy. I Norge er vi også stolt leverandør av filter til Redningsselskapet.

Daglig får vi forespørsler på filternummer og komplette filterpakker. Vi har fokus på rask respons, riktig filter og rett levering. På vårt hovedlager i Hølen syd for Oslo lagerfører vi over 7000 filtervarianter av høy kvalitet, som øker motorens levetid og gir samme effektivitet som originale filter.

LFS kundeportal for filtersøk, ditt totale filterbehov og innkjøp

Vi kartlegger filter på alle typer fartøy og lager maskinlister i LFS kundeportal. Da får du full oversikt over ditt filterbehov og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp, spesielt for deg som har en stor flåte. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett maskin. Med LFS kundeportal kan du samle alle innkjøp til en leverandør og bestille i webshop.

Lekang Filter kvalifisert leverandør

Lekang Filter er kvalifisert iflg ISO standard 9001:2015 for kvalitet og kvalifisert leverandør i Magnet JQS og Achilles Oil and Gas Europe og ShipServ.

Referanser med filter til marine applikasjoner (Velg kategori Marine)

Last ned Kataloger og Brosjyrer eller vår Håndbok i oljerenhet

Oljerenhet i hydraulikksystemer

Produkter til båter og produksjonsanlegg innen marine

VIL DU SENDE OSS EN FORESPØRSEL ELLER VITE MER OM HVORDAN DET KAN BLI ENKLERE MED INNKJØP AV FILTER TIL FLERE FARTØY? KONTAKT OSS HER

Hvorfor velge Lekang Filter som filterleverandør for marine applikasjoner 

  • Totalleverandør av filter til marine 
  • Norges største filterlager  
  • Servicegrad over 90 % på levering av lagervarer  
  • Lekang Filter Garanti  
  • Trygt og enkelt å være kunde   

Du har valgt marine. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer: 
 
anlegg // transport // landbruk // utleie // havbruk // fritidsbåt // industri // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass 

Leverandører