Brennstoffilter

Brennstoffilter for dieselmotorer. Dieselfilter med vannutskiller. Filtertralle for rensing av diesel. Automatiske renseanlegg for diesel.

Vi anbefaler 3 steg filtrering for å oppnå maskinprodusentenes krav til renhet 12/9/6 iht.ISO 4406.

Steg 0 – Fyllestasjonen
Allerede på fyllestasjonen bør du tenke ekstra filtrering. Med et vannabsorberende filter på dieseltanken reduseres mengden vann (kondens) og partikler før det når tanken på maskinen.

Steg 1 – Diesel forfilter på maskinen
Mange nye maskiner kommer uten diesel forfilter. Dieselfilteret montert på motoren alene klarer ikke å ta unna alt av vann og partikler. Et ekstra forfilter fanger opp både vann og partikler og beskytter dermed dieselinjektorene. Finnes i flere kapasiteter og varianter, f.eks med varmer. Det koster ca 100 000 kr å bytte alle dieselinjektorene, så her er det penger å spare!

Steg 2 – Diesel finfilter på motoren
Har du problemer med uren diesel eller maskinen går for fullt i tøffe omgivelser, anbefaler vi oppgraderte brennstoffilter med Stratapore eller NanoNet media.

Brennstoff filterelementer

Lekang filter har markedets største sortiment av brennstoffilter for anlegg, transport, marine, havbruk og industri av varemerker som Fleetguard, Separ, Racor og MANN filter.

FH Pro serien fra Fleetguard – Diesel forfilter med vannutskiller for finfiltrering

Forfilter for separasjon av både emulgert og fritt vann fra diesel for anlegg og transport. Gjennomsiktig filterelement slik at du enkelt kan se når elementet må byttes. Kapasiteter: 11,3 – 19 liter/min. Ulike varianter med vannalarm, varmer og krav til renhet. Egen serie for klassede skip.

LKF serien fra Separ – Enkle små dieselforfilter med vannutskiller

Diesel forfilter med vannutskiller for kjøretøy. Kapasiteter: 3 eller 8 liter/min.

SWK 2000 serien fra Separ – Robuste diesel forfilter med vannutskiller

Enkle og doble forfilter for separasjon av både emulgert og fritt vann fra diesel for marine og anlegg. Med duplex versjonen kan du bytte filter under drift. Du kan også drenere filteret hvis det går tett og du ikke har et reserveelement tilgjengelig. Kapasiteter. 5-260 liter/min. Ulike varianter med vannalarm, vannsensor (prober) og vakuum manometer. CE merkede fritidsbåter krever varmeskjold (iht ISO 10088), og klassede båter krever metallbolle (Veritas godkjent).

Mobil filtertralle fra Separ som renser diesel

Vi leverer mobil filtertralle for diesel fra Separ. Filtertrallen er et smart verktøy når du skal rense opp i faste og mobile tanker. Den kan også brukes til å fylle fra tank til maskin. Filteret fjerner effektivt både vann og partikler. Nominell arbeidskapasitet: 40 l/min.

Automatiske filter fra Filtration Group – Forenkler vedlikehold av brennstoff på fartøy

Automatiske renseanlegg KFWA BY monteres mellom hovedtank og dagtank. Automatiske renseanlegg KFWA MAIN kan erstatte dagtanken om bord. Begge varianter har automatisk drenering.

Finn din nærmeste forhandler

Last ned kataloger og brosjyrer