Anlegg

Filter og kjølevæske til anleggsmaskiner

Historien til Lekang Maskin startet med import og salg av gravemaskiner for 50 år siden. Siden valgte vi å jobbe videre med filter til flere bransjer, men maskinkunnskapen er fremdeles godt forankret i bedriften vår. Takket være mange trofaste maskinparkeiere og våre forhandlere er anleggsbransjen i dag vårt største segment.

For deg som er maskineier kan vi kartlegge filter på alle dine maskiner og lage maskinlister i vår webapplikasjon LFS. Da får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. Du kan også føle deg trygg på at du får rett filter til rett maskin. Med LFS kan du samle alle innkjøp til en leverandør og bestille filter i LFS webshop.

Vi gjør det også enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke til hele maskinparken.

Filter som holder produksjonen gående

Dagens maskiner stiller høye krav til filtrering. Motoren varer lenger når du bytter filter til rett tid. Det er også viktig å velge rett filter for å overholde miljøkrav og unngå nedetid.

Ikke alle maskiner er tilpasset norsk klima med store temperaturendringer eller tøffe miljøer med ekstra mye støv og partikler. I enkelte tilfeller kan det være behov for ombygging av filterløsninger som for eksempel et oppgradert oljefilter eller et bedre luftfiltersystem. Høye krav til dieselrenhet er en annen utfordring.  Med et ekstra forfilter på dieselen kan du unngå å bytte dieselinjektorer, noe som kan kost deg dyrt.

Lekang Filter er medlem av Maskingrosissernes Forening (MGF).

ØNSKER DU Å BESTILLE FILTER TIL DINE ANLEGGSMASKINER? DU KAN SPARE MYE TID HVIS DU SAMLER FLERE INNKJØP TIL EN LEVERANDØR.
FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER ELLER KONTAKT OSS HER

Referanser med filter, kjølevæske og LFS (Velg kategori Anlegg)

Last ned Kataloger og Brosjyrer eller vår Håndbok i oljerenhet

Oljerenhet i hydraulikksystemer

Hovedprodukter innen anlegg

Du har valgt anlegg. Her kan du se hva vi leverer av filter til andre bransjer:

transport // landbruk // utleie // marine // havbruk // fritidsbåt // industri // næringsmiddel // kraftproduksjon // olje og gass

Leverandører