Luftfilter

AF899NF

Luftfilter for dieselmotorer. Komplette luftfilterhus. Forsykloner som beskytter luftfilterhus i tøffe miljøer.

En moderne 16 liters dieselmotor med elektronisk innsprøytning og intercooler trenger over 40 000 liter luft pr. minutt. I tøffe miljøer med høy støvkonsentrasjon stilles det strenge krav til et luftfilter. En dieselmotor slites ut av 250 gram smuss i form av faste forurensninger. Originalt er luftfiltersystemet som regel dimensjonert for normale driftsforhold. Ved behov for hyppigere filterskift anbefales det å gjøre endringer for å unngå økt motorslitasje.

Våre selgere har mange års erfaring med ombygging og tilpasninger av luftfiltersystemer, og kan hjelpe deg med å finne optimale løsninger. Det er mange som velger å rengjøre luftfilteret ved å blåse trykkluft gjennom filteret. Denne metoden ødelegger filteret. En indikator er en bedre løsning, da indikatoren viser rødt når filteret er tett og må byttes.

Vi leverer standard filterhus med utskiftbare elementer, engangs filterhus, forsykloner, indre og ytre filterelementer, indikatorer og tilhørende deler som slanger og adaptere for mobile applikasjoner fra kjente varemerker som Fleetguard og MANN FILTER.

Indre og ytre luftfilter elementer fra Fleetguard for lengre serviceintervaller

Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfilter og ES (Extended Service) luftfilter med større urenhetskapasitet. Det gir bedre beskyttelse av motorkomponenter, lengre serviceintervaller og økt levetid på motoren.

Den nyeste generasjonen luftfilterelementer fra Fleetguard heter NanoForce, pga innblanding av mikroskopiske nanofiber som øker effektiviteten og levetiden ytterligere.

Indre og ytre luftfilter elementer fra MANN FILTER

MANN FILTER er kjent for høy kvalitet. Filterkvaliteten på MANN luftfilter til ettermarkedet har samme originale kvalitet som MANN luftfilter til originalprodusenter i bilbransjen.

Luftfilterhus fra Fleetguard

OptiAir kompakte luftfilterhus i plast med høy effektivitet

Direct Flow luftfilterhus er utviklet for å møte Tier IV og tilsvarende krav fra motorprodusentene om mer miljøvennlige motorer. Svært kompakt og med et ekstra forfilter for ekstremt støvete omgivelser.

ECO serien med kompakte engangs filterhus i metall

Syklone serien med forsyklon fjerner støv og snø før det kommer til luftfilteret og forlenger levetiden på filterelementene.

Finn din nærmeste forhandler

Last ned produktkatalog med filter til dieselmotorer (rød katalog)