Dieselfilter med vannutskiller på sorteringsverk

Uren diesel forårsaket skader på dieselinjektorene på Keestrack sorteringsverk. Hos Fredheim Maskin er Diesel Pro forfilter med vannutskiller fra Fleetguard standard på alle nye sorteringsverk.

Fredheim Maskin AS leverer Keestrack sorteringsverk til det norske og svenske markedet. Overgangen til common rail motorer skjedde i 2008-2009. Etter betydelige injektorproblemer var Fredheim på jakt etter en bedre filtreringsløsning. I Skandinavia er det et stort problem med temperatursvinger mellom pluss- og minusgrader som skaper kondens, som igjen gir skader på injektorene.

Diesel forfilter med vannutskiller som standard

Fredheim Maskin var en av de første i Norge som testet ut Fleetguard Diesel Pro da vi lanserte den i 2011. I dag er Diesel Pro standard på alle nye sorteringsverk. På større maskiner brukes Fuel Pro. Fredheim Maskin selger også monteringssett med Diesel Pro til kunder som de kan ettermontere selv. De regner med å ha solgt mer enn 60 maskiner med forfilter fra Fleetguard. Fredheim Maskin har også gjort andre tiltak for å få en bedre dieselkvalitet og kan fortelle om mindre reklamasjoner og mer fornøyde kunder.

Dieselfilter med vannutskillere