Lekang Filter fyller 50 år!

I år er det 50 år siden etableringen av Lekang Filter. Vi er stolte av historien vår. Samtidig er vi ydmyke overfor kundenes krav og ønsker. Vår siste kundeundersøkelse viser at kundene har stor tillit til oss, og 9 av 10 sier at de vil anbefale oss til andre.

Lekang-historien startet en junidag i 1970. Lekang Maskin ble etablert av Rolf Lekang, som en forhandler av Sumitomo og JCB gravemaskiner. Hele familien på fem fikk etter hvert sin arbeidsplass i bedriften, med maskinsalg og delebutikk. Egil Lekang ble ansvarlig for filter, og ledet utviklingen med Lekang filtersystem,  filterdatabasen med e-handelsløsning – som har gitt mange kunder en enklere hverdag.

I dag er firmanavnet Lekang Filter, og kjernevirksomheten vår er kvalitetsfilter til anlegg og transport, industri, marine, olje og gass. Vi har teknisk dyktige medarbeidere med lang fartstid, og et landsdekkende forhandlernettverk.

Lekang Filter er en del av Lekang Group, med 70 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. I 2019 hadde Lekang Group en omsetning på ca 300 millioner. Våre eiere er Indutrade AB.

Lekang Group samkjører mange funksjoner og gjør store investeringer på IT, slik at vi kan tilby våre kunder effektive tjenester. Noe av det viktigste for våre kunder er at de får riktig filter til rett tid.  Derfor jobber vi kontinuerlig med lageroptimalisering, og vi har i dag Norges største filterlager og beste servicegrad på 93%.

9 av 10 kunder som deltok i vår kundeundersøkelse mener at ..

  • Lekang Filter dekker deres filterbehov
  • Lekang Filter er pålitelige
  • Lekang Filter har høy kompetanse innen sitt område
  • Lekang Filter leverer filter av høy kvalitet