Årets julebrev 2019 fra Lekang Filter

Lekang Filter ønsker deg en god jul

Kjære kunde,

2019 er snart historie, og vi i Lekang Filter vil takke deg for året som har gått.

For oss har året vært preget av stor aktivitet og innføring av mange nye digitale verktøy. Dette vil forenkle vår egen arbeidsdag, slik at vi kan yte enda bedre service mot deg som kunde. Med oss på laget har vi også en fin gjeng med forhandlere som sørger for lokal tilstedeværelse over hele Norge.

I markedet opplever vi at Norsk fastlandsøkonomi fortsatt er solid, selv om vi ser en liten nedgang i år. Optimismen er tilbake i oljebransjen, og vi ser også en stabil og voksende havbruksindustri.

Salgsmessig vil vi havne litt bak fjoråret, selv om vi har hatt en positiv utvikling mot verksteder, anleggssegmentet, havbruk og rederier. Det er også gledelig at vi starter 2020 med en god ordrereserve. Vi har forbedret servicegraden vår og ligger nå stabilt på 93-94%. Vi vet at du som kunde er avhengig av å få filter til avtalt tid, så dette har høy prioritet hos oss.

På markedssiden har vi deltatt på flere messer, som Nor-Shipping, «Transport og Logistikk» og OTD. Utover dette har vi også deltatt på flere lokale messer i samarbeid med våre forhandlere. Til neste år stiller vi blant annet ut på Nor-Fishing.

I 2020 er vi stolte av å kunne feire 50 års jubileum, noe som kommer til å bli markert i løpet av året.

Vi velger også i år å gi en donasjon på kr. 25 000 til Clinica Noruega i Guatemala, for det flotte hjelpearbeidet de gjør blant lokalbefolkningen på steder som ikke har offentlig helsetilbud.

Lekang Filter julegave til Clinica Noruega Ambulanse i Guatemala

Vi ønsker deg og dine en riktig fin julehøytid, og takker deg for samarbeidet og tilliten i år!

God Jul og Godt Nytt År fra alle oss i Lekang Filter