HVA ER RIKTIG FARGE PÅ KJØLEVÆSKE?

Mange tror at fargen på kjølevæsken bestemmer kvaliteten på kjølevæsken. Fargen på kjølevæsken er tilsatt av produsenten, og hver produsent har sin farge uavhengig av kvalitet.  

Kvaliteten på kjølevæsken beskrives i form av en standard og en kravspesifikasjon i henhold til for eksempel ASTM D6210. Standarden ASTM (American Society for Testing of Materials) er en uavhengig organisasjon for standardisering av testmetoder og krav, og er vurdert til å være en av de viktigste standarder i verden når det gjelder kjølevæskekrav. Kontroller derfor at du holder deg innenfor følgende standarder: 

ASTM D-6210 Kjølevæske for anlegg og marine  

ASTM D-4985 Kjølevæske for lastebil og buss  

ASTM D-3306 Kjølevæske for personbil 

Er du i tvil kan vi hjelpe deg med teknisk support

Vil du gjøre et trygt og enkelt valg av kjølevæske for dine kjøretøy og maskiner anbefaler vi Fleetguard kjølevæsker. Fleetguard kjølevæsker kan brukes på alle motorer, noe som betyr at du kan bruke en og samme kjølevæske for en hel maskin- og kjøretøypark eller flere fartøy. 

Vil du gjøre et trygt og enkelt valg, anbefaler vi Fleetguard kjølevæsker . De kan brukes på alle motorer, noe som betyr at du kan bruke en og samme kjølevæske for en hel maskinpark eller flere fartøy. 

Vil du ha litt hjelp med kjølevæske?

Vi svarer på alle typer spørsmål om kjølevæske og kan hjelpe deg å velge riktig type.