Fleetcool OAT kjølevæske har alle produsentgodkjenninger

Vår forhandler Overaae har god erfaring med Fleetcool OAT kjølevæske, som har alle produsentgodkjenninger og oppfyller kvalitetskrav for alle typer kjøretøy iht. ASTM. Kjølevæske er like viktig hele året!

Dekkleverandøren Overaae i Trondheim har vært Lekang Filter forhandler i en årrekke. Vi har snakket med selger Arve Hofstad om hvorfor kundene vil ha Fleetcool OAT kjølevæske. Arve har lang erfaring med ulike typer kjølevæske.

«Kundene velger Fleetcool OAT fordi den har alle produsentgodkjenninger og er produsert iht. motorprodusentenes kvalitetskrav. Det betyr jo at de kan bruke den til alle motorer.

Hvis du på første service bytter til Fleetcool OAT, så har du aldri mer behov for å skifte kjølevæske. Fleetcool OAT varer hele motorens levetid. Det eneste du må gjøre er å etterfylle ved behov.

Kjølevæske er et helårsprodukt som skal kjøle ned varmegang i motoren, beskytte motoren mot kulde og ikke minst beskytte komponenter mot rust og kavitasjon. Min erfaring er at en del slurver med vedlikeholdet i sommerhalvåret i uvitenhet om at det kan skade motoren»

Arve Hofstad, Overaae AS

Hvorfor er det viktig med kjølevæske?

Nye dieselmotorer produserer mer varme enn noen gang tidligere samtidig som kjølekapasiteten blir mindre. 40 % av alle motorproblemer kan relateres til kjølesystemet. Ved feil bruk av kjølevæske eller manglende vedlikehold, svekkes de viktige kjemiske egenskapene som skal beskytte motoren. Korrosjon, kavitasjon i sylinderforingene og defekte komponenter som f. eks at vannpumpa ryker, er typiske tegn på at du bør sjekke kjølevæsken. Med Fleetcool OAT vil du unngå dette problemet fordi de kjemiske egenskapene (additiver) varer hele motorens levetid.

Cummins produserer både motorer og Fleetguard filter & kjølevæske.

Som en del av Cummins Inc. har Cummins Filtration mer enn 50 års erfaring innen vitenskap og kjemi relatert til kjølesystemer og dieselmotorer. Cummins Inc. er den eneste motorprodusenten som også produserer filter til andre varemerker enn sine egne motorer. Derfor kan du finne filter produsert og utviklet av Fleetguard fra Cummins Filtration på flere motorer enn du tror.

Cummins Filtration lanserte tidlig ES Compleat kjølevæske for lange serviceintervaller og for alle typer tunge kjøretøy. Bakgrunnen for lanseringen av den nyeste generasjonen kjølevæske Fleetcool OAT, er at dieselmotorer som produseres i dag også krever organisk kjølevæske. Med dette er utskifting av kjølevæske blitt historie, fordi Fleetcool OAT kun behøver etterfylling – og aldri trenger å skiftes.

Produktinformasjon om Fleetguard kjølevæsker med informasjon om produktgodkjenninger, HMS datablader og tilhørende produkter.

Fleetcool OAT brosjyre

Jeg vil har spørsmål om kjølevæske