Fleetguard filter og kjølevæske for alle motorfabrikater

Visste du at motorprodusenten Cummins produserer dieselmotorfilter og kjølevæske til både eget motorfabrikat og andre kjente motorfabrikater? Det betyr at du trygt kan kjøpe Fleetguard filter til hele maskinparken.

Fleetguard filter og kjølevæske produseres av Cummins Filtration, som eies av den amerikanske motorprodusenten Cummins Inc. Cummins Filtration produserer Fleetguard filter og kjølevæske til dieselmotorer, generatorer og gassmotorer som passer til alle de store motorfabrikatene innen anlegg, transport, landbruk, kraftverk, industri, havbruk og marine.

Kunnskap om motorproduksjon og filterproduksjon henger tett sammen. Ny motorteknologi krever også ny filterteknologi. Fleetguard produkter har høy kvalitet i henhold til OEM (maskinprodusenter) spesifikasjoner – eller en forbedret kvalitet for å sikre at motorer og systemer får maksimal levetid.  

Velger du Fleetguard filter til hele maskinparken kan du få alle filter levert fra en leverandør.

Velger du Fleetguard ES (Extended Service Intervals) serien kan du øke serviceintervaller på filterbytte.

Velger du Fleetcool OAT kjølevæske kan du bruke en og samme type kjølevæske på hele maskinparken.

Lekang Filter har samarbeidet med Cummins Filtration siden 70-tallet. Vi opplever at våre kunder forbinder Fleetguard filter med kvalitet.  Alle kjøp er dekket av Lekang Filter Garanti.

Har du spørsmål om filter eller kjølevæske ?

KONTAKT KUNDESERVICE // FINN EN FORHANDLER // FAQs

Fleetguard kvalitetsfilter til dieselmotorer

Fleetguard kjølevæske

Samle alle filterkjøp til en leverandør

TT Anlegg har valgt Lekang Filter som hovedleverandør av filter. Ved hjelp av LFS (Lekang Filter System) kundeportal får de full oversikt over alle Fleetguard filter og hvilken maskin de sitter på.

Les intervjuet med Jan Haugland på lager og innkjøp hos TT Anlegg.

Vil du vite mer om LFS?

Jeg vil bli kontaktet for å vite mer om LFS.