God jul – Ta vare på hverandre

Kjære kunde og samarbeidspartner

Vi er utrolig takknemlige for tilliten fra våre kunder. Det er høy aktivitet i våre bransjer, og uten filter stopper Norge. Det har vært stor pågang av etterspørsler fra både gamle og nye kunder gjennom hele året og våre forhandlere står på for sine lokale kunder. Vi er godt fornøyd med året og starter 2022 med en solid ordrereserve.

Lekang Filter har fått testet ut kreativitet og lagånd gjennom runder med nedstenging. Det går greit å kjøre full drift med innkjøpssjefen og lagermedarbeidere på jobb, mens resten av teamet jobber på hjemmekontor.

Det var godt å få noen måneder i sommer og høst til å reise ut på kundebesøk som normalt. Da alle som besøkte Agroteknikk messen på Lillestrøm i november ble anbefalt å teste seg ante vi at det var endringer på gang. I skrivende stund er Nor-Shipping 2022 utsatt fra januar til april og Vei og Anlegg 2022 fra februar til mai. En ting er sikkert – vi skal møtes på messer igjen!

Det er litt mer krevende å skaffe filter enn normalt, og det vil bli krevende neste år også. Det er utfordringer med råvaremangel, transport og uforutsigbare leveringer. Vår styrke er det tette samarbeidet vi har med våre filterprodusenter og et tett innkjøpssamarbeid i Lekang Group. Det betyr at vi alltid har flere alternativer. Vi ønsker fortsatt å ha Norges største filterlager og en servicegrad på over 90 %.

Årets julegave går til Clinica Noruega i Guatemala, til hjelpearbeidet de gjør blant lokalbefolkningen på steder som ikke har offentlig helsetilbud. Pandemien har forverret situasjonen og det er viktig å informere om helseforebyggende tiltak.

Ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt år! Ta vare på hverandre.

Åpningstider i julen