Hvorfor bytte filterleverandør?

Lekang Filter kan være din hovedleverandør av filter. Det betyr at du kan samle innkjøp av filter til ulike motormerker fra en og samme leverandør. Du kan spare både tid og penger – særlig hvis du har en stor maskinpark.  

Behov for sikre leveringer har forsterket seg i de urolige tidene vi opplever nå. Som kunde av Lekang Filter kan du føle deg trygg på at du alltid får riktig filter til rett tid. 

Hva er viktigst når du skal bytte leverandør av filter?

Under har vi listet opp noen punkter basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi er naturligvis ydmyke dersom du har andre krav og behov. Håper likevel det kan være til nytte i en beslutningsprosess for å samle flere innkjøp av filter til en hovedleverandør. Vil du starte med de mest kjøpte filtrene i din bedrift, kan vi gi deg et tilbud på disse. 

ØNSKER DU Å BLI KUNDE?
FYLL INN NY-KUNDE SKJEMA ELLER KONTAKT OSS HER 

Trygt å være kunde

Vi ønsker at du skal føle deg trygg som kunde hos Lekang Filter. Du kan stole på at vi leverer deg riktig filter. Kundeservice, teknikere og vårt salgsteam er der for deg når du har behov for å bestille eller løse et problem.  

Har du allerede et godt kundeforhold til en av våre mange forhandlere?  
Søk på stedsnavn her for å finne din lokale filter forhandler

Riktig vare til rett tid i urolige tider

Det er mange som blir overrasket over hvor mange ulike filter vi kan levere. Lekang Filter har ca 5000 unike filter på lager for maskiner og stasjonært utstyr innen bransjer som anlegg, transport, industri, energi, marine, havbruk, olje og gass.  

Vårt mål er at du skal få riktig vare til rett tid, selv med urolige tider og utfordringer for internasjonal handel. Vi har i snitt over 90 % servicegrad på levering av lagerførte varer, og du kan få dokumentert servicegrad på dine leveringer.    

Kvalitetsfilter for kostbare maskiner 

Du vil fortsatt få originale filter. Lekang Filter er importør i Norge av originale kvalitetsfilter som produseres av de samme filterleverandørene som produserer for de store motor- og maskinprodusentene.  Hvis du jobber med vedlikehold, kan det være du kjenner til filter av varemerker som Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Lekang, Separ, MANN, Argo-Hytos, MP Filtri, Rexroth, Hengst eller Parker.  

Garanti på filterkjøp

Vi kan forsikre deg om at alle kjøp er dekket av Lekang Filter Garanti.  

Hvis et produkt fra oss forårsaker skade, er vi ansvarlige for å enten reparere eller erstatte eiendelen, samt å erstatte det filteret som forårsaket skaden. 

Spar tid og penger  

Bare det å oppleve at du kan redusere antall leverandører er for mange en stor besparelse. Det frigjør tid som kan brukes mer effektivt. Ofte blir det også mer økonomisk hvis du samler kjøpene dine hos en leverandør.  

Enklere arbeidsdag

Hvis du synes det er litt komplisert med filter, er du ikke alene. Vi har utviklet et filtersystem for og sammen med våre kunder. LFS kundeportal gir deg tilgang på en søkemotor for filternummer og maskiner. Vi kan hjelpe deg med å registrere maskiner og utstyr, slik at du får en totaloversikt over bedriftens filterbehov. Da blir det enklere for alle på vedlikehold og innkjøp både med lagerhold og bestillinger. LFS har også en webshop, slik at du kan bestille filter når det passer best. 

Se på demofilmen vi har laget for deg og se også uttalelser fra kunder i ulike bransjer.  

Kundereferanser

 Vil du se flere uttalelser fra våre kunder og vite mer om hvilke filterløsninger vi har levert? 

Se referanser fra andre kunder her  (velg din bransje)  

ISO 9001:2015, sertifiseringer og dokumentasjoner 

Lekang Filter er sertifisert i henhold til ISO standard 9001:2015 for kvalitet og er kvalifisert leverandør i Magnet JQS (ID 3473) – olje og gass norske operatører – Achilles (ID 00048315) – olje og gass Europa og Achilles Utilities NCE (ID 00048315) – energi. 

Vi leverer dokumentasjon i henhold til spesifikasjoner fra kunder ved behov. Det gjelder spesielt for levering av filter til næringsmiddelindustrien og olje-/gass industrien.  

Les mer om hva vi leverer til din bransje 

Produktoversikt   

Last ned firmabrosjyrer og produktkataloger  

Ofte stilte spørsmål 
 
Slik jobber vi med bærekraft 

Velkommen til Lekang Filter