Hyggelig gjensyn med kunder i anleggsbransjen

De fleste av våre kunder innen anleggsbransjen har hatt høy aktivitet i hele 2020. Den milde vinteren på Østlandet har gjort det mulig å holde graveprosjekter i gang. Mange har også hatt full produksjon under korona perioden. Lekang Filter salgsteam har frem til nå hatt reiseforbud. For en «filtergutt» som trives best ute blant maskiner og kunder er det godt å kunne være på veien igjen.

I over 30 år har selvutnevnt «filtergutt», Terje Mathisen, sørget for filter til maskiner og utstyr i tøffe miljøer. Han hjelper også til med filterlister og kundelager på anlegg for at kundene skal få en enklere arbeidsdag.

Anders Furulund, hos A. Furulund Entreprenør AS var en av de første som fikk besøk av filtergutten etter korona pausen. Entreprenøren utfører det meste innen graving, transport og snøbrøyting. De har en maskinpark med blant annet traktorer, gravemaskiner og lastebiler.

«Vi har fullt opp med oppdrag og har vært svært lite påvirket av korona situasjonen, sier daglig leder», Anders Furulund.