Julebrev 2022 – Frøyas kafe og Vestby Frivilligsentral

Tusen takk for samarbeidet i 2022, og for at vi får være din leverandør av filter. Vi tar et lite tilbakeblikk på året og løfter frem to hjertesaker som får hver sin julegave støtte. Les om Frøya som lager kafe i Malawi og Frivilligsentralen i Vestby som lager møteplasser for enslige og flyktninger.

Takk for samarbeidet i 2022

Det har vært hyggelig å treffe mange av dere igjen. Vei og Anlegg messe 2022 ble en fest, og markerte for oss et lite skille mellom et nedstengt og åpent Norge. En ekstra takk sendes også til våre forhandlere. I et langstrakt land som Norge, er vi helt avhengige av din lokalkunnskap og dine gode relasjoner. Gjennom året får vi mange hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som handler filter lokalt.  

Urolige tider i verden og kostnadsøkningen i norsk økonomi skaper nye forskjeller. Vi føler med de som går usikre tider i møte på jobb, og de som sliter med privatøkonomi. Det er derfor grunn til å føle takknemlighet når Lekang Filter runder av året med en god ordrereserve inn i 2023.  

Vi jobber på alt vi kan for å ha riktige varer på lager og levere til avtalt tid. Forutsigbare leveringer er viktig i urolige tider. I LFS kundeportalen vår får du god oversikt over lagerstatus, ordreflyt og leveringer. 

Det er viktig for oss å dele kunnskap om filter, kjølevæske og vedlikehold. Tema oljerenhet i hydraulikksystemer engasjerer, og våre to “helseministre” Hamid og Rune svarer på spørsmål og kommer med råd. Takk til dere som har deltatt på våre digitale webinarer. Vi kommer tilbake med nye invitasjoner i 2023. Følg Lekang Filter på FB og LinkedIn

Det er fint å ha alle medarbeidere tilbake på kontoret, og for å øke teamfølelsen har vi endret på kontorlokalene og fått alle samlet i en og samme etasje. I disse dager har vi også en julekalender som skaper litt ekstra hygge på kontoret. 

Frøyas kafe prosjekt i Malawi

Vår første julegave går til Frøyas kafe prosjekt på en kulturskole i Malawi i Afrika. Frøya jobber et år som musikklærer på kulturskolen, et oppdrag i regi av Norec.  Oppstarten er basert på innsamlede midler. Ideen er at kafeen skal drifte seg selv når Frøya reiser tilbake. Med seg på laget har hun pappa Gudmund, som er forhandleransvarlig hos oss. Han reiser til Malawi i påskeferien og skal hjelpe til med å gjøre i stand lokalene. 

Julaften på Prestegården med Vestby Frivilligsentral

Vår andre julegave går til Vestby frivilligsentral. Vi støtter «Julaften på Prestegården” for enslige som ønsker å feire julekvelden i fellesskap med andre. Frivilligsentralen i kommunen vår har mange tilbud for mennesker i alle aldre og flykninger. For flyktninger fra Ukraina har de arrangert utstyrskvelder, språkkafe og bakedager og flere skal med på julaften middagen.  

God Jul og et Godt Nytt år til deg!

Åpningstider i julen


Vil du være med å gi en gave?   

Norges frivillig sentraler: https://frivilligsentral.no/ 

Frøyas kafe prosjekt i Malawi (spleis): https://www.spleis.no/project/298619  

Frelsesarmeen: https://frelsesarmeen.no/  

Røde Kors: https://www.rodekors.no/ 

Send gratis pakker til Ukraina: 
https://www.posten.no/send-humanitaer-hjelp-til-ukraina  
(Under avsnittet “Pakker med humanitær hjelp” får du tips om hva som er etterspurte varer)