Lekang Filter forhandlere hjelper lokale kunder

Er du på jakt etter filter til et tungt kjøretøy eller en båt? Da kan du finne en lokal Lekang Filter forhandler på våre websider.

Våre forhandlere over hele Norge tilbyr en miks av filter, kjølevæske og relaterte produkter innen maskinvedlikehold til ulike industrier. Flere forhandlere har både butikk og verksted. I tillegg har de en lokal tilstedeværelse som det står respekt av. Kunnskap om historie, markeder og lange relasjoner er det viktig å ta vare på. De er alle unike og sitter med spissfaglig kompetanse på hver sine fagområder.

For Lekang Filter er våre forhandlere viktige partnere. I butikker og utsalg har de ansatte tilgang på LFS (Lekang Filter System), som gjør at de raskt kan hjelpe deg med filterspørsmål. Forhandleren skaffer filter av mange kjente filtermerker som Fleetguard, MANN, Separ, Filtration Group (tidl MAHLE), Lekang, Argo-Hytos, Parker og Racor. 

De fleste har et varelager av filter. Bestillinger fra Lekang Filter hovedlager i Hølen, Vestby leveres normalt fra 1-3 dager etter bestilling til hele Norge.

Med LFS maskinpark kan du også få maskinlister på en maskinpark som viser filter pr maskin. Med en totaloversikt på ditt filterbehov blir det enklere med håndtering av filter. Du velger selv om du vil holde et lite lager, eller om forhandleren legger opp de mest aktuelle filtrene for dine servicer.

Du finner din nærmeste filter forhandler her