Lekang Group ekspanderer – åpner kontor i Finland i 2021

Lekang Group ekspanderer i Finland

Lekang Group fortsetter å vokse og åpner nå et salgskontor i Finland.  Det finske selskapet Filterteknik Suomi Oy eksisterer allerede, og vi er nå i full sving med å finne den rette selgeren som kan komme i gang med filtersalg på det finske markedet.

«Vi ønsker å styrke vår posisjon i det nordiske markedet, og det er naturlig at vi nå åpner et salgskontor i Finland. Vi har allerede eksisterende kunder i landet, og for å kunne vokse videre og gi kundene den beste servicen er det viktig for oss å være til stede», sier Øystein B. Andreassen, Country Manager i Lekang Filter AS.


Lekang Group høster av erfaring og suksess fra de andre landene, og tar dette videre til det finske markedet.

«Innen Lekang Group har vi over 50 års erfaring innen filter, filterløsninger og tilstandsovervåking. Vi har et vellykket konsept som også passer til det finske markedet, og vi er sikre på at vi vil få mange fornøyde kunder i Finland, det samme som vi har i Sverige, Norge og Danmark i dag», sier Øystein B. Andreassen.


LFS hjelper kunder med håndtering av filter og å finne rett filter til rett maskin.

«Vi har også det markedsledende verktøyet LFS – et webbasert verktøy som forenkler våre kunders filterhåndtering. I LFS kan våre kunder søke etter filter, kryssreferanser, eksisterende maskiner og også bygge sin egen maskinpark for å lette filterhåndteringen. Det finnes ikke noe lignende system – vi har samlet inn data i over 40 år og jobber kontinuerlig med å utvikle dataene og brukervennligheten i LFS», forklarer Øystein.

Lekang Group består av Filterteknik Sverige AB i Sverige, Filterteknik AS i Danmark og Lekang Filter AS i Norge. Filterteknik Suomi Oy vil være en del av Lekang Group, men er et datterselskap av Filterteknik Sverige AB, som vil støtte lagerhåndtering, kundeservice og teknisk support.

Lekang Group har vært en del av industrikonsernet Indutrade AB siden 2010.

Kontaktperson:
Øystein B. Andreassen

Country Manager, Lekang Filter AS
Mob +47 977 09 441, [email protected]