LFS funksjoner

Hvilke funksjoner får jeg tilgang på med LFS?

LFS søkemotorfinn filternummer, kryssreferanser eller maskiner

Du kan søke på varenummer eller mål på det filteret du har for hånden, for å finne et produkt som har samme kvalitet eller bedre enn originalen. Du kan også søke på en maskin for å finne alle filter. Riktig filter til rett maskin er helt avgjørende for å holde produksjonen gående.

LFS maskinpark – kundetilpassede maskinlister med filter pr maskin/anlegg 

Med LFS maskinpark kan du lage dine egne kundetilpassede maskinlister som viser alle filter pr maskin/anlegg og gjøre tilpasninger. Du får full oversikt over det totale filterbehovet, og det blir enklere med innkjøp og lagerhåndtering for alle i bedriften.

LFS webshop – tilgang på Norges største filterlager

Legg ordre på filter og tilhørende produkter når det passer deg og følg ordrestatus helt til varene er mottatt. Vi sørger for at du får ordrebekreftelser som avtalt og kan tilby ulike logistikkløsninger. Vi har en servicegrad på lagerførte varer på 93 %.

LFS forhandler – administrere egne kunder

Våre forhandlere med LFS i butikk kan gi raske svar på filterspørsmål. De kan også lage maskinlister og bestille filter til sine kunder. 

Lekang Group – først i Norden med eget filtersystem

LFS er utviklet av Lekang Group for og sammen med våre kunder i ulike bransjer. Lekang Group består av Lekang Filter i Norge og Filterteknik i Sverige, Danmark og Finland. I 1980 var vi først ute i Norden med å utvikle et filtersystem, for å forenkle våre kunders jobbhverdag. Vi er originalen, og gjennom samle all kunnskap og data på et sted er vi kundens filterekspert.