Mahle Industrial Filtration er nå Filtration Group

Mahle Industrial Filtration sysselsetter ca 900 mennesker over hele verden, hvorav rundt 410 arbeider i Öhringen, Tyskland. Industrielle filterprodukter, som industrielle installasjoner og næringsmiddelproduksjon, har svært lite til felles med kjernevirksomheten i Mahle Group, som fokuserer primært på mobilitet. «Det er derfor vi mener at Filtration Group er i posisjon til å gi den industrielle filtervirksomheten et løft», sier Wolf-Henning Scheider, CEO for Mahle Group.

Filtration Group i USA er et datterselskap av Madison Industries, en av de raskest voksende selskapene i filterverdenen. Visjonen er å gjøre verden tryggere, sunnere og mer produktiv ved å fokusere på avanserte filtreringsløsninger. Med over 80 anlegg i 20 forskjellige land, opererer de i fire divisjoner; Life Sciences, Process Technologies, Fluid and Environmental Air.

Mahle filter til industri, marine og tunge kjøretøy produsert av Filtration Group (FG) Industrial med FG logo.

«Lekang Group ser frem til å fortsette samarbeidet med Filtration Group for markedene i Sverige, Norge og Danmark. Det vil være de samme høykvalitetsproduktene, bare med et nytt navn», sier Per-Arne Forsman, Daglig leder i Lekang Group.

Kontaktperson: Øystein B. Andreassen, Country manager i Lekang Maskin AS, mobil
+47 97 70 94 41, [email protected]

Lekang Group består av Filterteknik Sverige AB, Lekang Maskin AS (Norge) og Filterteknik AS (Danmark). Firmaene en del av Indutrade AB.

Filtration Group (FG) filter fra Lekang Filter