Møt oss på Nor-Fishing 20 – 24 august 2024 

Lekang Filter stiller ut på Nor-Fishing 2024 i Trondheim. Vi leverer kvalitetsfilter til dieselmotorer og hydraulikk med varemerker som Fleetguard, Filtration Group (tidligere MAHLE), Separ, MANN, Interfil, MP Filtri og Lekang. Vi har forhandlere over hele kyst-Norge. 

Velkommen på Nor-Fishing 2024 messe 20. – 22. august 2024 i Trondheim Spektrum. Nor-Fishing er en viktig møteplass for fiskerinæringen med utstillere og besøkende fra flere land. 

Hva kan Lekang Filter tilby deg som besøker Nor-Fishing?  

Først og fremst kan vi hjelpe deg med filter av original kvalitet til ulike motormerker, aggregater, hydraulikk og prosess innen fiskerinæringen. Det betyr at du kan spare tid og samtidig få redusert antall transporter inn til lager.  

Med LFS kundeportal og webshop får du alltid riktig filter til rett maskin. Kundeportalen gir deg tilgang til en søkemotor med filternummer og motorer. I Maskinpark funksjonen kan vi hjelpe deg å legge opp de ulike fiskefartøyene eller produksjonsanleggene for at du skal få en samlet oversikt over det totale filterbehovet. Med riktige filter i Maskinpark oversikten er det trygt og enkelt å bestille filter i webshop når det passer deg.  Kom innom Lekang Filter stand C-034 på Nor-Fishing og få en demo.

Lekang Filter har Norges største filterlager og en servicegrad på over 90 %. Alle kjøp er dekket av vår Lekang Filter Garanti

Chiefen på fisketråleren Gollenes ønsket en leverandør av filter

Lekang Filter leverer motorfilter, hydraulikkfilter, ventilasjonsfilter og prosessfilter til MS Gollenes som du ser på bildet over.

Finn din nærmeste forhandler  

Stolt partner av Redningsselskapet 

Lekang Filter støtter Redningsselskapet, og er stolt av å være partner med en organisasjon som jobber med forebyggende arbeid og redningsoperasjoner for alle som ferdes på sjøen.   

Som RS partner leverer vi også filter til redningsskøytene.