Ny messetrailer på Vei og Anlegg 2018

Trailer og telt er fulle av smarte filterløsninger og utstyr for overvåkning. I år har vi ekstra fokus på dieselrenhet og oljekvalitet. Vi tar Diesel Doris ned fra 2. etg slik at du kan ta en nærmere kikk på dragsteren. Test dine filterkunnskaper med Fleetguard filterquiz.

Bedre driftssikkerhet gir økt produksjon og en bedre økonomi for maskineiere. Har du en kritisk maskin i en produksjon, kan vi hjelpe med ekstra filter som vil forbedre driftssikkerheten.

Tor Arne Nøst har jobbet med maskinvedlikehold i 40 år hos Bjønndalen Bruk. De monterte ekstra filtre på diesel- og hydraulikksystemet på en Hitachi graver fra 2007. Etter snart 17 000 driftstimer er graveren fortsatt i full drift. Så langt er hverken hydraulikkpumpa eller dieselinjektorene byttet ut. Ett diesel forfilter med vannutskiller som beskytter dieselinjektorene kan spare deg for tusenvis av kroner.

Det er også penger å spare på oppgraderte motorfilter, forfilter på luftinntaket, pustefilter på hydraulikktanken, by-passfilter på hydraulikksystemet m.m.

Nyhet! Mobil filtertralle for å rense dieseltanker samt for påfylling av kjøretøy uten at du får uønsket forurensning.

Med en partikkelteller på hydraulikksystemet kan du overvåke oljekvaliteten. Da får du full kontroll og kan bytte til rett tid, ikke for tidlig og ikke for seint.

Hos oss er det fakta som teller. Vi tilbyr én type kjølevæske som har produktgodkjenninger fra alle de store motorprodusentene. Vi fokuserer på kvalitet og ikke på farger.

Hva med å samle alle filterkjøp hos en leverandør? Du får tilgang til Lekang filtersystem, med filterlister for hele maskinparken og webshop.

Velkommen på Lekang stand C36!