Ny salgssjef i Lekang Filter  

Vår nye salgssjef heter Thomas Krogedal, og har solid erfaring med salgsledelse både nasjonalt og globalt. Thomas får også ansvaret for en del nøkkelkunder innen industri og blir en del av ledergruppa i Lekang Filter. 

Thomas startet hos oss første uken i mai, da vi flyttet hele lageret med filter fra Hølen til nytt bygg i Vestby. Det ble en hektisk oppstart, men også en anledning til å møte team Lekang i en litt mer uformell setting. Han besøkte også Lekang Filter messestand under Vei og Anlegg messa i april, som er den største møteplassen for anleggsbransjen i Norge.  

Hvem er Thomas Krogedal? 

Thomas Krogedal er en hyggelig og engasjert kar som har gjort salg og markedsføring til sitt fagområde. På fritiden er han glad i å være ute i naturen og på sjøen.  

Thomas var læregutt i et av Norges største reklamebyråer på 90-tallet og har siden vært med på å bygge opp sterke merkevarer som Hyttetorget, Rival, Cinderella og Espegard. Han er innovativ og opptatt av teknologi som kan forenkle interne prosesser og skape gode kundeopplevelser.  

Vi spør Thomas om han har en historie eller et høydepunkt fra tidligere jobber og svaret kan du lese her; 

“Jeg tror kanskje høydepunktet for meg hittil var å få ta med Norske Cinderella ut i den store verden, og spesielt Canada og USA var spennende markeder å få prøve seg i. Det å måtte tråkke godt utenfor den kjente stien, og lære seg nye måter og tenke på og nye kulturer. Det gikk jo veldig fint, og i dag er Nord Amerika et av Cinderella`s største markeder og en god suksess historie.” 

Salgssjef for Norges største filterlager og samarbeid i Lekang Group

 Som ny salgssjef for Norges største filterlager har Thomas allerede jobbet litt med kollegaene på lageret for å få innsikt i selve driften. Det har vært en hektisk start på grunn av flytting til et nytt bygg, med positiv stemning og god lagånd for å komme på plass.  

Lekang Filter er del av Lekang Group, med 70 medarbeidere og søsterselskaper i Sverige, Finland og Danmark – med fellesfunksjoner og samarbeid innen de ulike fagområdene. Thomas har allerede tatt turen til Filterteknik Sverige i Karlstad for å hilse på. Med sin bakgrunn vil han bli en ressurs for videre salgs- og markedsstrategi i Lekang Group.  

Vi lar Thomas avslutte med å oppsummere inntrykkene så langt og hva han tenker om veien videre som salgssjef.

«Nå har jeg vært hos Lekang i snart 4 uker, det er utrolig hvor fort tiden går! Inntrykkene har selvsagt vært mange, og veldig gode. Det er fine mennesker som jobber i Lekang, og de gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med i tiden som kommer, og jeg føler meg også godt mottatt av alle i Team Lekang 😊  

Så vil jeg nok bruke litt tid på å sette meg inn i alle produktene, er kanskje naturlig hos Norges største filterleverandør med ca 5 000 lagerførte forskjellige produkter. Rollen som salgssjef i Lekang er spennende og utfordrende, men det er også gjort et veldig godt arbeid i bunn som gir meg et flott utgangspunkt for å bidra med teamene til å løfte Lekang Filter til nye høyder!”