Des-Case åndingsfilter med giftfritt tørkemiddel

Des-Case åndingsfilter, med giftfritt tørkemiddel, motvirker fukt i oljen i hydraulikksystemer, girkasser og dieseltanker samtidig som det fjerner partikler ned til 3 mikron. Det er et engangsfilter som gir en raskere og enklere service.

Åndingsfilter fra Des-Case er engangsfilter med giftfritt tørkemiddel

70-80% av all fukt i hydraulikksystemer og girkasser kommer inn med luftstrømmen. Derfor er det viktig å ha et åndingsfilter (pustefilter) som fjerner både fukt og partikler. Lekang Filter kan nå presentere en nyhet fra Des-Case – et engangsfilter som inneholder det giftfrie tørkemiddelet ZR Gel. Med engangsfilter får du en rask service og håndtering fordi du enkelt kan erstatte hele filterhuset.

Hvorfor skal du bruke åndingsfilter?

  • Oljen får lenger levetid
  • Rustdannende kondensering reduseres
  • Mindre slitasje på maskiner og komponenter
  • Levetiden på applikasjonene øker og antall driftsstanser reduseres

Åndingsfilter eller pustefilter, brukes blant annet på mobil hydraulikk, industriell hydraulikk, smøreoljesystemer, transformatorer og girkasser. Varenummer: DC-BBZR, DC-2ZR, DC-3SBRZR, DC-3ZR, DC-4ZR.
Last ned brosjyren her

Åndingsfilter fra RMF med utskiftbare deler

Vi leverer også et bredt spekter av åndingsfilter fra RMF, hvor alle deler er utskiftbare. I stedet for å bytte hele filterhuset, erstattes kun tørkemiddelet – den giftfrie ZR-gelen. Hva som er mest lønnsomt avhenger av hvordan virksomheten din ser ut.  Vi hjelper deg med å finne rett løsning.

Vil du ha hjelp til å finne riktig åndingsfilter? Kontakt oss her