Silent Care luftrenser for bedre inneklima

Silent Care – stillegående luftrenser som effektivt filtrerer virus, bakterier, forurensninger og fine partikler, og sørger for bedre inneklima i et rom eller et lokale.

Ren luft uten virus, bakterier og andre forurensende stoffer er viktig for helsen vår. I et rom med mange mennesker kan nivået av luftbårne forurensninger øke raskt og dermed øke risikoen for infeksjoner betydelig. Hvis man ikke kan sørge for frisk luft på et optimalt nivå, er Silent Care den perfekte løsningen. Den filtrerer luften effektivt, og resirkulerer det totale volumet i rommet flere ganger i timen med en ekstremt høy effektivitet, slik at nivået av forurensende stoffer minimeres.

Silent Care er også veldig stillegående. Støynivået ligger godt under det gjennomsnittlige støynivået til et kontor (50 – 60 dB (A)), og garanterer problemfri drift.

Filtermedia med separasjonsklasse H14

Tre lag filtermedia sertifisert i henhold til den Europeiske standarden EN 1822, sørger for effektiv filtrering av nesten alle aerosoler som finnes i luften i lukkede rom. Dermed reduseres forurensende stoffer til et minimum. Selve filtreringen skjer i mikro glassfiber mediet, som er innebygd mellom de to lagene med polyesterfiber media. Dette hindrer kontakt med filtreringsmedia. 

Silent Care anbefales som luftrenser i rom der mange mennesker samles og beveger seg:

  • Kontorlokaler
  • Venterom
  • Møterom
  • Boligbygg
  • Skoler og universiteter

Last ned brosjyren under for mer informasjon og tekniske spesifikasjoner.

Velg filer