Takk for besøket på Vei og Anlegg – bildeserie

Vei og Anlegg 2022 messa hadde over 20 000 besøkende. Vi takker alle som kom innom Lekang Filter standen.

Det er fire år siden forrige Vei og Anlegg. Mange var spente på hvordan messen ville bli innendørs i Nova Spektrum og ikke ute på Hellerudsletta som tidligere år. Vår erfaring er bare positive tilbakemeldinger, og de besøkende så ut til å hygge seg på messa.

Lekang Filter benyttet anledning til å servere jubileumskake hver dag. Det ble mange gode samtaler rundt kakebordet.

Nye Lekang Filter System (LFS) webapplikasjon ble svært godt tatt imot. Vi opplever at jobbhverdagen for de fleste er travel og det settes høye krav til effektivitet. Det betyr at man søker samarbeidspartnere som kan levere smarte løsninger. Hverdagen blir enklere med en leverandør av filter for hele maskinparken. Alle kjøp dekkes av Lekang Filter Garantien.

Det var elektriske maskiner å se i utstillingene, men fortsatt er det svært mange tunge kjøretøy innen anlegg som går på diesel og fortsatt krever kvalitetsfilter for både diesel og hydraulikk. Innen hydraulikk er det høyst aktuelt med filterløsninger og utstyr for oljeovervåking. Mange bytter hydraulikkolje uten å vite om det er for tidlig eller for seint. En liten investering i ekstra utstyr betaler seg i lavere kostnader på sikt.

Mange besøkende har en sterk tilhørighet til sin lokale forhandler. Vi er utrolig stolte av våre forhandlere som hjelper kunder over hele Norge med riktig filter til rett maskin.

Takk for denne gang. Sees på neste Vei og Anlegg 24. – 27. april. 2024!

Gikk du glipp av messa?

Fyll inn kontaktskjema her med hva du vil vi skal hjelpe med
Vi trekker ut en heldig vinner som får en kake på jobben.
Frist 31. mai.  

Se Lekang Filter System filmen og se hva andre kunder sier om webapplikasjonen.