Vi gratulerer Wærp AS med ny butikk

Lekang Filter tok turen til sin lokale forhandler Wærp AS for å gratulere med ny butikk. Med på besøket var også et lite team fra Lekang Group og filterprodusenten Fleetguard.  

Wærp AS er vår lokale forhandler. Fra å drive et litt mer tradisjonelt verksted med maskinreparasjon innen anlegg, landbruk, park og hage, har de nå utvidet med butikk. Her er minimaskiner, olje og filter, arbeidstøy og verneutstyr, håndverktøy og er stort sortiment av forbruksvarer.  

Tom-Bernhard Wærp og Thomas Møklegård har som mål å være best på service, kvalitet og oppfølging. Det betyr i praksis å strekke seg litt ekstra for kundene. De tilbyr blant annet profilering av arbeidstøy, utkjøring av varer, og kurs innen sine fagområder.  

For å hjelpe kundene med filter bruker de LFS kundeportal. Med kundeportalen kan de søke opp filter og maskiner og bygge maskinparker for sine kunder. Da får kunden oversikt over filterbehov for hele maskinparken. Noe som gjør det enklere med lager og innkjøp.  

Wærp har adresse et steinkast unna Lekang Filter hovedkontor og lager. Skal kundene ha filter som ikke er på lager hos Wærp, sender de en melding. Kort tid etter er varene klare for opphenting hos Lekang Filter.   

Vi tok turen innom Wærp med en representant fra Lekang Group og to representanter fra Fleetguard.  Lekang Filter har vært hovedimportør av Fleetguard filter og kjølevæske i Norge siden 1970 tallet. Alle Lekang Filter forhandlere leverer Fleetguard filter og kjølevæske til dieselmotorer.  
 
På nyhetsbildet øverst ser du fra venstre: Thomas Møklegård  (Wærp AS), Sara Larsson (Filterteknik Sverige, Lekang Group), Rachel Robb (Fleetguard), Karl Wærp, Thomas Bellger (Fleetguard) og Tom-Bernhard Wærp (Wærp AS). 

Vi gratulerer Tom-Bernhard og Thomas med ny butikk og ønsker lykke til med utvidelsen.