Webinar om oljerenhet

Tirsdag 25. oktober 2022, kl 9 – 10 


Kursleder: Hamidreza Afrassiabi, Teknisk sjef, Lekang Filter 

I et hydraulikksystem er oljen en av de mest kritiske komponentene. Når et hydraulikksystem er i drift, vil forurensninger finne veien inn i oljen og forringe oljekvaliteten slik at du får skader på komponenter og i verste fall nedetid.  

Med kontroll på oljerenhet i et hydraulikksystem kan du være litt i forkant av problemene. Hvilke typer forurensninger har du i systemet og hvordan påvirker det komponenter? Hvordan måle oljekvalitet i henhold til ISO krav?  

I dette webinaret vil du få mer innsikt i hva som påvirker oljerenhet, slik at du får et godt grunnlag på veien til et proaktivt vedlikehold.  Vår kursleder Hamid vil ta deg gjennom disse temaene:  

  • Kilder og typer av forurensninger 
  • Oljerenhet og ISO renhetsklasser 
  • Slitasje på hydraulikkomponenter 

Du vil få en bekreftelse på e-post. Husk å akseptere Teams innkallingen for å legge webinaret i din kalender!

Har du spørsmål om oljerenhet eller filter i et hydraulikksystem? Etter webinaret kan vi hjelpe deg videre med dine spørsmål.  

FOR Å FÅ MEST MULIG UT AV DETTE WEBINARET ANBEFALER VI AT DU OGSÅ DELTAR PÅ WEBINAR OM FILTER I ET HYDRAULIKKSYSTEM 08.11.2022.
TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING

Har du ikke anledning til å delta på webinaret? 
Send oss en melding her eller ta direkte kontakt med vår tekniske sjef Hamidreza Afrassiabi, mob 97 99 73 57, [email protected]  

Oljerenhet i hydraulikksystemer

Filter for hydraulikk og olje

Tilstandsovervåking

Last ned vår håndbok i oljerenhet

Velg filer