AdBlue® filterkit for bulktanker

AdBlue® tanker på kjøretøy er ofte forurenset. Det fører til skader på AdBlue pumpa og AdBlue® injektoren. Lekang® AdBlue® filterkit fjerner partikler, smuss og krystallisert urea i AdBlue®. Ved å montere et filterkit på AdBlue bulktanken® sørger du for at AdBlue® som havner på tanken på kjøretøyet er helt ren.

Hva er Ad-Blue eller urea filter og hvorfor er det viktig?

AdBlue® er en urealøsning med høy renhet som renser eksosgasser i dieselmotorer for å redusere NOx utslipp.

På kjøretøy med AdBlue® tanker er det viktig at tanken aldri er tom. Med tom tank vil komponentene bli skadet, og det vil koste dyrt å bytte de ut eller rengjøre systemet. Derfor er det viktig å ha AdBlue® tilgjengelig, for eksempel ved å ha bulktank.

Ved påfylling av AdBlue® må partikler, smuss og krystallisert urea fjernes for å beskytte motoren. Smusspartikler fester seg i sugesilen og skader AdBlue® pumpa og injektoren.

Lekang® Ad-Blue filterhus kit

Med Lekang® filterkit blir det enkelt for deg å fylle ren AdBlue® fra bulktanken.

Filterkitet leveres komplett med filterhus, et filterelement og slangetilslutninger. Det monteres på trykksiden etter pumpa, og sikrer at selv de minste partiklene filtreres ut. Filterhuset er i polypropylen som gjør at det er motstandsdyktig mot høye temperaturer, brennstoff, kjemikalier og andre korrosive materialer.

Teknisk informasjon:
Maks arbeidstrykk: 8,6 bar
Maks temperatur: 52°C
Anbefalt maks kapasitet: 10 l/min

Bestillingsinformasjon:
Komplett filterkit: 59813-KIT

Finn din nærmeste forhandler her eller kontakt Lekang Kundeservice for mer informasjon.

Filterelementer og mindre filterkit for AdBlue® systemer.