Bli med å feire Lekang Filter på Vei og Anlegg 2022

Lekang Filter benytter anledningen til å feire sitt 50 års jubileum på Vei og Anlegg 11. – 14. mai 2022. Vi hjelper deg med å finne rett filter til rett maskin og ser frem til å møte deg under messedagene. Velkommen på stand D 03-06!

Lekang Filter er totalleverandør av filter og filterløsninger av høy kvalitet for anlegg. Vi har Norges største filterlager og forhandlere over hele Norge.

Vi hjelper deg med filterpakker og kjølevæske til hele maskinparken. Med webapplikasjonen LFS (Lekang Filter System) er det enkelt å finne filter til alle maskiner. LFS inneholder søkemotor for filter, maskiner og webshop. Har du utfordringer med uren diesel eller olje kan vi gi deg tips for å kartlegge problemet og finne løsninger.

Lekang Filter har over 50 års erfaring i filterbransjen og gjør det enkelt for deg å bestille rett filter til rett maskin.

Vei og Anlegg 2022 skal for første gang være i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm. Tidligere år har messa vært på Hellerudsletta. Åpningstider er kl. 10 – 18 onsdag 11. mai til og med lørdag 14. mai.

Registrer deg her for fri inngang

Oppdatert 26.04.2022