Dieselfilter FF 5897 for fyllestasjoner tilfredsstiller ISO 4406

FF 5897 dieselfilter ISO 12-9-6

Rent drivstoff i alle ledd er nøkkelen til god driftsøkonomi på kostbare maskiner med Common Rail motorer. Fleetguard StatGuard dieselfilter FF 5897, sørger for rent brennstoff helt fra fyllestasjonen og frem til motoren.


Ca 40% av dieselen på verdensbasis tilfredsstiller maskinprodusentenes krav til dieselrenhet på Common Rail motorer (høytrykksmotorer), som i dag er 12/9/6 iht. ISO 4406. 75% – 85% av feil på komponenter i dieselsystemer skyldes forurensninger i brennstoffet i form av vann og partikler. Med biodiesel er drivstoffet ekstra utsatt for vanninntrengning og dårlige vinteregenskaper.

For at filtrene på selve motoren skal klare dagens krav til renhet i drivstoffet, må også filteret på fyllestasjonen ha kapasitet til å fjerne tilstrekkelig store mengder vann og partikler. På grunn av de små toleransene i dagens dieselsystem, er det viktig at fyllestasjonsfilteret også tar de små partiklene.

Fleetguard StatGuard dieselfilter FF 5897, sørger for optimal fjerning av forurensninger i brennstoffet allerede på fyllestasjonen (bulktanken). Det vil si at du rengjør brennstoffet på fylletanken før du fyller det samme brennstoffet på tunge kjøretøy med høytrykksmotorer. Ved å bruke FF 5897 reduserer du kostbare bytter av komponenter, forebygger driftsstanser og forbedrer drivstofføkonomien – takket være redusert slitasje på pumper og injektorer.

Typiske årsaker til havarier i Common Rail motorer:

  • Utilstrekkelig filtrering
  • Vann i dieselsystemet
  • Partikler i dieselsystemet

Hva er spesielt med dieselfilter Fleetguard StatGuard TM FF 5897?

  • Finhet: 4 µm absolutt, Beta 2000
  • Svært høy smusskapasitet
  • Kompatibelt med alle typer brennstoff, inkl. biodiesel B7-B100
  • Bedre antistatisk filtermedia opp til 246 l/min vs. konkurrenter
  • Lang levetid på filteret

Vil du ha hjelp til å finne riktig filterløsning for en dieseltank eller fyllestasjon?

Vi anbefaler 3 steg dieselfiltrering for å oppnå maskinprodusentens ISO krav

Produktside for brennstoffilter