Vi deltar på IM-2024 med TESS 

IM – Industriens Møteplass – 2024 arrangeres av TESS på Telenor Arena 13. -14. mars. Lekang Filter er hovedleverandør av filter til TESS og deltar som utstiller.   

Er du utstiller eller besøkende på IM-2024 ønsker vi deg velkommen på Lekang Filter stand.  

Med LFS kundeportal og webshop løsning viser vi hvordan du enkelt kan få riktig filter til maskiner og båter. Vi deler også kunnskap om hvordan du kan forbedre oljerenhet i et hydraulikksystem. Kom innom for en demo av våre filtertraller og en partikkelteller som overvåker oljen i sanntid.  

Velkommen på foredrag om dieselmotorfiltrering på messa

Tema: Hvordan dieselmotorfiltrering påvirker ytelse og effektivitet.
Dato: Torsdag 14. mars kl. 13.30
Foredragsholder: Hamidreza Afrassiabi, teknisk sjef og kursleder, Lekang Filter

Lekang Filter ønsker å dele kunnskap om hvordan filter på tunge kjøretøy, båter og industrianlegg fjerner forurensninger iht. ISO renhetskrav, beskytter maskinkomponenter, øker ytelse og effektivitet på maskiner og reduserer utslipp. Slurv med filterbytte kan føre til kritiske driftsstanser som ikke er forenlig med bærekraftige produksjoner. 

Filter fra ditt lokale TESS servicesenter

Lekang Filter er TESS partner på filter og leverer filterløsninger som bidrar til en effektiv og bærekraftig produksjon.  

På vår forhandleroversikt kan du finne ditt nærmeste TESS servicesenter for å bestille filter for dieselmotorer, hydraulikk og prosess innen alle bransjer. Rask levering fra Norges største filterlager. 

Lekang Filter holder foredrag om oljerenhet i hydraulikksystemer på IM-2023