Julebrev 2023 med stor takk for tilliten

Tusen takk for samarbeidet i 2023. Sammen kan vi finne gode løsninger som bidrar til en effektiv produksjon. Julegavene går til en liten restaurant i Malawi og julaften på Prestegården med Vestby Frivilligsentral.  

Sammen kan vi finne gode løsninger 

Takk for samarbeidet i 2023 og for at du har valgt oss som leverandør. Gjennom året møter vi mange dyktige mennesker i ulike bransjer som kommer med nye behov og krav. Skal vi nå bærekraftsmålene, må vi alle være innstilt på utvikling og endringer. Med bedre dialog og tettere partnerskap kan vi sammen finne gode løsninger. Vi lytter gjerne til det du har å si.  

En effektiv produksjon krever økt driftssikkerhet på maskiner og utstyr. I tider med høye kostnader velger flere å beholde maskinene litt lenger, og flere tar servicen selv. Vi hjelper med kartlegging av filter og tips om vedlikehold. I høst har vår tekniske sjef vært på oppdrag med igangkjøring av utstyr som overvåker olje i hydraulikksystemer i sanntid, på et av verdens mest avanserte polare forskningsskip i Antarktis.  

I løpet av året har vi hatt en stor tilvekst av nye brukere i LFS kundeportal. Med tilgang kan du enkelt finne overganger på filter, søke opp alle filter på en motor og en maskin og bestille filter når det passer deg. Mange sier at den største fordelen med LFS er at de sparer tid.  

Takk til deg som finner veien til våre hjemmesider for å laste ned kataloger eller finne svar på ofte stilte spørsmål. Kunnskap er ettertraktet og vi har gjennomført flere kurs rundt filtrering og LFS.  

Til neste år stiller vi ut på Vei og Anlegg og Nor-Fishing messene. Vi er også godt representert gjennom våre forhandlere på mange lokale messer og kundedager. Stor takk til alle forhandlere for den gode jobben dere gjør! 

I mai 2024 flytter vi til Deli Skog næringspark i Vestby. Vi skal inn i et nytt bygg og har fått være med å tilpasse lokalene etter våre behov. Her blir det plass for fremtidig vekst. 

Våre julegaver går til frivillig arbeid  

Den første julegaven går til den lille restauranten Auntie Azunga i Malawi. Det siste året har vi spent fulgt med på Frøyas kafe prosjekt og vi ønsker masse lykke til med videre drift! 

Den andre julegaven går til Vestby frivilligsentral og «Julaften på Prestegården” for enslige som ønsker å feire julekvelden i fellesskap med andre. Frivilligsentralen i kommunen vår har mange tilbud for både flyktninger og andre som kan ha nytte av hjelp og støtte i hverdagen. 

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR MED HÅP OM FRED,
OG GODE TANKER TIL DE SOM SYNES JULEN ER EN VANSKELIG TID.

Åpningstider i julen